Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

De beste gavene til gastronomi-fedre

De beste gavene til gastronomi-fedre

Hvis faren din er en ekte gastronom med god smak som liker en god og kald øl, eller et glass vin, sammen med en matbit, vil du få han til å smile stort med mat- og matlagingsgaver. Vi har listet opp våre mest populære gaver til gastronom-fedre for deg nedenfor. Artig fakta: du kan personlig tilpasse hver gave med ditt ønske av bilde og/eller tekst!

Skinnforkle

Skinnforkle

Grillforkleet er en kjempefin farsdagsgave, med navnet hans på fronten. Han kommer til å gjøre et godt inntrykk på vennene sine når de kommer på sommer-grilling. Forkleet er laget av vegetabilsk garvet, fullnarvet-bøffelskinn av høy kvalitet, og er tilgjengelig i svart eller brunt. Nakkestroppen er justerbar og har to praktiske lommer foran for tenger, en saks eller mobiltelefon. Du kan velge blant mange design hvor du kan legge til det navnet du ønsker!

Se skinnforkleet >>>
Skórzane rękawice grillowe

Grillhansker i skinn

Disse grillhanskene i skinn er et 'must' for enhver grillentusiast. Du kan få det navnet du ønsker gravert på hver hanske. Du er laget av mykt semsket skinn med flannelsfôr, og selges i par. Hvis du ønsker gi faren din et komplett grillsett, gi ham disse grillhanskene og grillforkleet.

Se grillhanskene i skinn >>>
Grawerowana deska do krojenia

Skjære- eller serveringbrett i tre

Hvis faren din liker et godt oste- eller spekefat vil han elske et gravert serveringsbrett som kan også kan brukes som skjærebrett. De er tilgjengelige i flere fasonger, størrelser og tretyper, slik som teak eller bøk. Hvert brett gir muligheten til å få din fars navn lagt til designet.

Se serverings- og skjærebrettene >>>

Graverte personlig tilpassede glass

Faren din vil elske å drikke sin kalde øl, vin eller sprit fra sitt helt eget, graverte glass. Du kan velge blant flere farsdagsdesign og kan legge navnet hans til hvert enkelt. Vi kan gravere designet ditt på overflaten av glasset med laser-graveringsteknologi av høyeste kvalitet. Nedenfor kan du se noen av favorittene våre, men vi har også ølkrus i glass eller porselen.

Se alle graverte glass >>>