Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Gode råd til barselsbesøg

Gjør og ikke gjør når du besøker en nyfødt

Mange elsker å besøke en helt ny baby, mens andre synes det er skremmende. Kommer jeg til å holde babyen? Kan jeg plukke opp babyen? Er det noen uskrevne regler jeg burde vite om?
Vi spurte noen nye foreldre om deres tips og triks slik at du kan føle deg godt forberedt nå du besøker en nyfødt og dens foreldre!

Mat, takk!

Nesten alle foreldrene kom tilbake med dette tipset, derfor er det på toppen av listen vår: ta med mat som ikke behøver tilberedning, helst noe sunt. Kanskje litt lasagne, en pai eller ovnsbakt pasta. Hvis du gjør dette, får de nye foreldrene mindre å tenke på når det gjelder tilberedning av mat og å handle inn mat. Hvis du ikke er så god til å lage mat, er det helt OK å hoppe over dette alternativet, selvsagt.

Handle mat

Hvis du har litt tid til overs og vil hjelpe de nye foreldrene, hvorfor ikke spørre om du skal kjøpe inn litt mat for dem? Dette er spesielt hjelpsomt for foreldre med flere enn ett barn, siden de slipper å dra med seg alle for å handle. De forventer ikke at du tar hele ukeshandlingen for dem, men kanskje at du plukker med deg noen våtservietter og etpar matvarer.

Hvem kommer?

Besteforeldre, tanter, onkler og venner er alle velkomne, men husk på at mamma har akkurat født og holder på å komme seg. Dette betyr at det er kanskje best om du lar dine egne små være hjemme under besøket, for å holde visitten stille og rolig. Snakk definitivt med de nye foreldrene på forhånd og bli enige om hvem som kommer. Og husk, mamma er sjefen!

Unngå rushtiden

Avhengig av hvor mange barn det er, kan foreldrene oppleve rushtid flere ganger om dagen, vanligvis rundt måltider. Familien kommer til å lage mat, spise, fylle i oppvaskmaskinen eller prøve å få babyen til å sove. Disse tidene er ikke de beste å gå på besøk på, både for familien og deg selv. Snakk med foreldrene på forhånd for å avtale et godt tidspunkt for å besøke, og hold deg til det tidspunktet. Hvis du er forsinket kan det hende du roter til tidsplanen deres, noe som er spesielt viktig i denne tiden.

Ingen bilder, takk!

Vi forstår at du vil gjerne ta masse søte bilder og dele dem på sosiale media, men nesten ingen nye foreldre setter pris på dette. Unngå å legge ut bilder av den nyfødte på sosiale medier uten å først spørre dem om tillatelse, selv om du er barnets besteforelder. Det kan hende foreldrene ønsker å være de første som deler, eller ikke ønsker å dele bilder på sosiale medier i det hele tatt.

Føler deg litt tufs? Hold deg hjemme.

Hvis du er forskjølet eller snufsete, la foreldrene få vite det, spesielt i disse uvanlige tider. De foretrekker kanskje at du besøker når forskjølelsen din er borte, og det har de rett på. Husk på at et enkelt munnsår kan få konsekvenser dersom du tilfeldigvis gir viruset til babyen.

Vindusvisitt

På grunn av tingenes tilstand akkurat nå, kan det være at noen nye foreldre ikke føler seg komfortable med å motta besøkende hjemme, men vil alikevel vise frem deres nyeste familieforøkelse. Spør dem om de foretrekker en 'vindusvisitt', der du kan fortsatt se babyen og de kan også føle seg trygge. Litt mindre moro for deg, men igjen; la foreldrene bestemme.

Ikke rør (uten tillatelse)

Det kan være veldug fristende å plukke opp en søt, myk, bitteliten nyfødt, men spør alltid foreldrene om det er greit før du gjør det. De har sannsynligvis ikke noe i mot det, men det er best å respektere ønskene deres. Det samme gjelder omvendt; foreldrene bør spørre om du føler deg komfortabel med å holde babyen før de rekker den til deg, siden dette er kanskje noe du ikke føler deg klar for, eller foretrekker å sitte mens du gjør. Hvis de prøver å rekke deg babyen uten å spørre og du ikke føler deg komfortabel med det, bare si i fra påe en vennlig måte.

Før du kjøper en gave

Det finnes så mange søte gaver til babyer! Før du kjøper et tonn med sparkedresser, sokker og babyluer, husk at foreldrene kanskje allerede har masse av disse, spesielt om det ikke er deres første barn. Det er kanskje bedre å finne en alternativ gave, en som er spesielt til denne nye babyen. Hva med et personlig tilpasset bestikksett, gravert med navnet til babyen, eller en personlig tilpasset barnebok , hvor den lille spiller hovedrollen? Det behøver ikke være gaver som kan bli brukt med en gang, men som varer lengre og vil være nydelige minner. Hvis du vil kikke på mer morsomme gaver, se tipsene våre nederst på denne siden eller se alle babygaver.

En gave til mor

Nesten alle mødrene sa at minst en av deres besøkende tok med en gave til dem, noe som fikk dem til å føle seg ekstra spesielle. Ofte er det bare babyen som får gaver slik som sparkedresser, koseleker eller sokker, men mor vil bli veldig glad for å motta et fint velvære gavesett eller deilig sjokolade.

På tide å gå

Vær oppmerksom på hint som foreldrene kan gir som vil si at det er på tide å gå, da de kanskje synes det er vanskelig å be deg direkte selv om de er utslitte, siden de verdsetter ditt vennskap eller forhold. HUsk på at et besøk bør vare rundt en time, to timer maks. Hvis du hører at de sier tings slik som 'jeg er så, så trøtt' eller 'jeg er klar for en lur!', er det på tide å gå. Fortell dem at du må gå, men at du kommer tilbake en annen gang det passer for dem. Hvis de vil at du skal bli litt lengre, vil de si det til deg.

12 fine babygaver

Hvis du føler deg klar for besøket ditt og bare trenger den perfekte gaven, se våre 12 favorittgaver nedenfor, eller se alle babygavene.

våre. Hvis du ikke kan besøke, ikke vær redd; vi leverer din personlig tilpassede gave rett til adressen deres. Legg en personlig meldingskort slik at de vet at gaven er fra deg.To all blogs