Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

5 unike måter å kunngjøre graviditeten

5 unike måter å kunngjøre graviditeten

Det er en liten på vei! Dette er en meget spesiell opplevelse for deg og partneren din, og du ønsker å dele nyhetene så snart du kan. Hva er den beste måten å gjøre dette på, spør du? Vi har satt sammen en liste over morsomme måter å kunngjøre de gode nyhetene til familie, venner og kolleger.

Ide nr. 1: Legg til en melding til en babygave

Hvis du besøker folk du vil overraske med nyhetene dine, kan du ha en sparkedrakt som er personlig tilpasset med et hint, for eksempel 'Jeg elsker bestemor og morfar' eller 'Ser deg i november!'. Gi gaven til mottakeren (e) og bare len deg tilbake og se at de blir glade. Vi har også dukker, kosete leker og babyhatter som er perfekte for dette formålet.

Ide nr. 2: Sett sammen en gaveeske til babyen

Hvis du vil slå på stortromma, kan du sette sammen en gaveeske med babygjenstander, for eksempel sparkedrakten med kunngjøringen, dukken, det kosete leketøyet og et ultralydsbilde. Sett alt sammen i en av våre dekorative barnekoffert (en morsom babyromsartikkel!) Eller oppbevaringsposer for søt leketøy for perfekt finish.

create a collage

Ide nr. 3: Lag et fotokollasj

Hvis du vil overraske gjester når de ankommer, kan du ta noen morsomme bilder med partneren din på forhånd og lage en kul collage. Ta et bilde av begge hendene dine på magen, eller av deg som holder ultralydfotoet. Heng opp collagen din og vent på at de besøkende skal få øye på det!

Sjekk ut collagen
Lag en t-skjorte

Ide nr. 4: Et hint på en t-skjorte

Kanskje har du familie eller venner bosatt i utlandet, noe som gjør å dele nyhetene dine personlig litt vanskeligere. En original måte å fortelle dem ville være å lage en t-skjorte med en tekst eller et bilde som antyder nyhetene dine og ha på seg dette i en video du kan sender til dem. Hvor lang tid vil det ta dem å få øye på det? >

Ide nr. 5: En beskjed på et magisk krus

Det magiske kruset er det perfekte verktøyet for å avsløre en overraskelse! Den magiske kruset har et svart belegg, som forsvinner når en varm væske helles i, og avslører designet under. Det er en så morsom måte å fortelle besteforeldrene til å være at du har en liten på vei samtidig som du hygger deg med en liten kopp kaffe. Last opp et ultralydfoto og legg til ønsket tekst. De blir overlykkelige!


Lag et magisk kru >


Magic krus med bilde