Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Vi er alle bevisst de problemene som vår kjære planet jorden står overfor. Noen mennesker velger å leve et mer bærekraftig liv, med fokus på produktene de forbruker samtidig som de sparer ressurser med gjenbrukbare og miljøvennlige ting. Kjenner du noen som lever grønt og er til inspirasjon for alle du kjenner? Denne valentinsdagen kan du overraske din spesielle venn med en bærekraftig gave som viser at du bryr deg om miljøet og som samtidig gjør ham eller henne helt målløs!

Fantastiske grønne gaver

Tips #1: Bli kvitt plastikk!

Noen ganger krever det bare en liten innsats å leve et mer bærekraftig liv. Å fjerne plastikken fra flasker eller kopper er noe som ikke krever så mye, men som har stor betydning! En personlig, gjenbrukbar vannflaske er en flott, miljøvennlig gave. De som følger en øko-vennlig livsstil har sannsynlig allerede en vannflaske i sekken, men visste du at det er mulig å lage din egen, unike og personlige flaske? Du kan legge til bilde og/eller tekst til vannflasken eller velge mellom et bredt utvalg morsomme designer.

For å lage en perfekt gave til valentinsdagen kan du legge til et vakkert bilde av din hjertevenn eller et snapshot fra en av turene deres.

Tips #2: Bærekraft på kjøkkenet!

Visste du at det er lett å eliminere plastikk på middagsbordet? Mye av avfallet kommer fra flaskene du kjøper på supermarkedet og som ender opp i søppelbøtten så snart de er tomme. Å erstatte dem med en gjenbrukbar glassflaske er en rask løsning og miljøet vil takke deg! På vårt YourSurprise nettsted kan du finne to forskjellige typer glassflasker som kan gjøres personlig med en gravering.

Vi har også et utvalg kjøkkenredskaper med fokus på bærekraft, perfekt for dem som liker å bruke tid på å trylle frem herlige retter på kjøkkenet. Våre skjærefjeler i tre, for eksempel, er FSC-sertifisert, noe som gjør dem miljøvennlige gjennom støtten til økonomisk og sosialt bærekraftig skogforvaltning. Et forkle er et må-ha på kjøkkenet. Ta en kikk på vårt resirkulerte lærforkle, laget av biter av høykvalitets lær - her blir ikke noe kastet!

Personlig vannflaske - Bambuslokk

Personlig vannflaske - Bambuslokk

Personlig vannflaske

Personlig vannflaske

Karaffel med gravering

Karaffel med gravering

Glassflaske

Glassflaske

Tips #3: Øko-vennlig på farten!

Take-away-kaffe er den ideelle løsningen for alle som ikke har tid til å nyte kaffen hjemme, men som ikke kan greie seg uten sin daglige dose koffein. Hvis din spesielle venn(inne) alltid går med et papirkrus fylt med favorittdrikken, kan du overraske med en fin termokopp! Det praktiske håndtaket og lufttette lokket sørger for at han eller hun kan nyte drikken overalt og kutte ned på avfallet! Koppen holder også drikken varmen lenge.

Tips #4: Fantastiske blomstergaver som varer lenge!

Blomster er en klassiker når det gjelder valentinsdagen: de er fargerike og duftende og en nydelig måte å si jeg elsker deg på til et menneske. Hvis du valgte en vakker bukett røde roser i fjor, men er på jakt etter et grønnere alternativ i år, har vi løsningen for deg. Tørkede blomster er en flott måte å gi en varig gave på. En frisk bukett blomster, selv om den er vakker, mister glansen temmelig raskt. En bukett tørkede blomster varer i gjennomsnitt 6 måneder!

Tips #5: Få deg en øko-vennlig shopping-bag!

Engangshandleposer er et veldig forurensende produkt som ender opp i elver og hav og fører til enorme miljøskader. Hvis favorittpersonen din er miljøbevisst, vil han eller hun bli lykkelig over å få en personlig totebag for alle handlebehov. Velg ditt favorittdesign, legg til bilde og/eller tekst og lag handlenettet ditt nå!

Tips #6: Strålende, bærekraftige beauty-gaver!

Skjønnhetsprodukter benytter ofte materialer som ikke kan resirkuleres eller som innebærer risiko for forurensning av naturen. Overrask ditt livs kjærlighet med et personlig Love, Beauty & Planet gavesett, med veganske kroppspleieprodukter med innpakning av resirkulert og resirkulerbar plast.

Har du ikke funnet valentinsgaven din ennå? Se utvalget vårt av gaver og velg favoritten din!

Bukett med tørkede blomster

Bukett med tørkede blomster

Tørket blomstergave med personlig stativ

Tørket blomstergave med personlig stativ

Tørket blomstergave med personlig stativ

Tørket blomstergave med personlig stativ

Bukett med tørkede blomster

Bukett med tørkede blomster

Love, Beauty & Planet geshcenkset

Love, Beauty & Planet geshcenkset

Linpose naturlig

Linpose naturlig

Termokopp

Termokopp

Blog

Blog