Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Hvis du har en viktig anledning nært forestående eller leter etter den perfekte borddekking, se vårt brede utvalg av personlige bordpynt med bilder eller tekst du velger selv. Perfekt for ditt eget hjem eller som en spesiell gave til noen du er glad i.

61 gaver

Du har sett 48 av 61 gaver

Borddekorasjoner

Borddekorasjoner og ideer for å dekorere bordet

Når noen planlegger lunsj eller middag, har de ofte egne ideer og tanker om mat og drikke. Selvfølgelig er det viktig at middagsgjestene får en god opplevelse, med gode retter og riktig drikketilbehør, men det er viktig å ikke glemme bordpynten! Et stilig dekorert bord gjør atmosfæren umiddelbart mer innbydende.

Hvis du arrangerer en middag, kanskje i julen, kan du følge noen tips og oppdage hvordan du kan dekorere bordet med stil, med et unikt og personlig tilbehør. Du kan også kjøpe en lekker borddekorasjon til noen som har invitert deg eller noen som arrangerer en innflytningsfest.

5 dekorasjoner for å dekke bordet

For et uforglemmelig bord kan du fokusere på et personlig tilpasset servise med navn på hver gjest. Her er noen av YourSurprise-produktene du kan dekorere bordet ditt med:

  • Glass: vinglass, vannglass og skåleglass inngravert med navn og/eller design,
  • Kuvertbrikker: Amerikansk stil med navnet inngravert på skinnet eller et trykt bilde,
  • Vinkjøler: slik at vinflaskene alltid er kalde,
  • Glassbrikker: inngravert skinn eller kork trykt med bilde
  • Salt- og pepperkvern: i tre inngravert med navn

Ideer til julebord

I julen er det absolutt tradisjon å anstrenge seg litt for et vakkert dekket bord. Du ønsker selvfølgelig å lage en magisk begivenhet du kan dele med de du er glad i. For et bord med fullstendig julestemning kan du bruke personlige lys eller snøballer med bilde. Du kan også servere rettene dine på inngraverte skjærebrett i tre eller tilpassede brett med bilde og juledesign.