• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
Trekort morsdag - LiggendeTrekort morsdag - LiggendeTrekort morsdag - LiggendeTrekort morsdag - LiggendeTrekort morsdag - LiggendeTrekort morsdag - LiggendeTrekort morsdag - LiggendeTrekort morsdag - LiggendeTrekort morsdag - Liggende
Trekort morsdag - LiggendeTrekort morsdag - LiggendeTrekort morsdag - LiggendeTrekort morsdag - LiggendeTrekort morsdag - LiggendeTrekort morsdag - LiggendeTrekort morsdag - LiggendeTrekort morsdag - LiggendeTrekort morsdag - Liggende

Morsdagskort i tre

kr 79
9.7 av 10
2 anmeldelser
Bedriftsbestilling
Orientering
  • Personlig med navn og bilde
  • Super sterk kryssfiner med full fargeutskrift
  • Inkludert praktisk støtte
Laget med kjærlighet
Vi lager gaven nøyaktig slik designet av deg
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Mer informasjon:
Materiale: Tre med naturlig overflate
Mål: 17 x 12 cm
Format: Liggende
Tema: Morsdag
Utskrift: Skarp og fargerik
Tilpassing: Med navn, bilde og / eller tekst
Ekstra: Praktisk stativ inkludert

NB:
Tre er et naturlig produkt noe som betyr at den naturlige trestrukturen kan bli synlig i bildet ditt. Sluttresultatet vil med andre ord avvike noe fra bildene på nettsidene våre.

Overrask mammaen din med et personlig trekort på morsdagen!

Vil du overraske din snille mamma med et morsomt og ekstra spesielt morsdagskort i år? Hos oss får du morsdagskort i tre, mer spesielt blir det ikke. Dette trekortet, eller kortet i tre om du vil, vil garantert få mammaen din til å smile ekstra mye på morsdagen. Du designer enkelt og raskt kortet selv, alt du trenger å gjøre er å legge til et eller flere bilder og legge til din egen tekst. Du kan også velge blant flere av våre stilige morsdagsdesign. Dette trekortet er en flott oppmerksomhet til mamma på morsdagen, men er også godt egnet til andre anledninger.

Når ditt design er ferdig ordner vi resten. Vi skriver ut kortet ditt i høy kvalitet. Kortet kommer også med et praktiskt stativ, slik at det virkelig kan vises fram. La din kreativitet løpe fri og design et kort i tre til mamma nå!

Designe og bestille
Hva er å designe og hvordan fungerer dette på nettstedet?
Ved å klikke på den grønne knappen "Lag eget design" kan du begynne å utforme din egen gave. I vårt redigeringsprogram kan du designe gaven akkurat slik du ønsker, slik at du får en personlig og unik gave. Du kan legge til egne bilder og/eller tekst. Hvis du vil, kan du også velge et av våre kule design for å gjøre gaven din helt unik.

Er eget design inkludert i prisen?
Prisen som vises på nettsiden inkluderer ditt unike design - enkelt og greit!

Hvordan vet jeg om bildt mitt er av riktig kvalitet?
I redigeringsprogrammet vil du motta et varsel om kvaliteten på bildet ikke er godt nok. Er du fortsatt i tvil om kvaliteten på bildet ditt? Ta kontakt med vår kundeservice; de er glade for å hjelpe deg!

Hvilket format kan jeg laste opp bildet i?
Du kan laste opp JPG- og PNG-filer i redigeringsprogrammet vårt. Er dette for teknisk for deg eller har du et bilde av et annet format du gjerne vil bruke? Ta kontakt med vår kundeservice; igjen, de er glade for å hjelpe deg!

Hva om fargen eller alternativet jeg vil ha ikke er tilgjengelig?
Leter du etter en bestemt gave eller en gave i en bestemt farge, men kan du ikke finne denne på nettstedet? Ta kontakt med vår kundeservice.

Hva er et kort og hvordan legger jeg til dette i bestillingen min?
Om du klikker på "legg til kort" i handlevognen kan du legge med et morsomt kort til gaven din. Du kan skrive en personlig melding på kortet, som vi skriver ut og legger ved pakken. Slik vet mottakeren nøyaktig hvem han eller hun har å takke for den flotte overraskelsen.

Blir gaven min pakket inn?
(Foreløpig) tilbyr vi ikke denne tjenesten. Vi leverer våre gaver i en festlig gaveekse. Det betyr at din gave er klar til å bli gitt bort, eller at den kan sendes direkte til mottakeren.
Leveringstid, leveringsalternativer og frakt
Kan jeg velge en leveringsdato?
Ja, det er mulig! For de fleste gavene er det mulig å velge når gaven skal leveres. Dette kan velges når du har gaven din i handlevognen.

Hva er leveringstiden og når mottar jeg gaven min?
Leveringstiden er indikert på produktsiden til gaven. Du kan stole på at vår operatør leverer gaven din denne dagen.

Hvilke leveringsalternativer kan jeg velge mellom?
For tiden er det ikke mulig å velge et leveringsalternativ. Gaven du bestiller sendes enten som en pakke eller som postbokslevering. Vil du vite hvilket alternativ bestillingen din faller inn under? Ta kontakt med vår kundeservice.

Betaling
Hvordan kan jeg betale bestillingen min?
Vi tilbyr følgende betalingsmåter: Paypal, kredittkort, faktura via Klarna eller overføring via nettbanken. Ved overføring via nettbanken vil levering av gaven din skje opptil 3 dager senere. Dette er fordi det kan ta opptil 3 dager før betalingen kommer fram.

Gave mottatt
Hva om gaven ikke falt helt i smak?
Ta kontakt med vår kundeservice, de hjelper deg gjerne med å finne en passende løsning.

Blir fakturaen sendt sammen med bestillingen?
Ingen faktura sendes med bestillingen din. Du vil alltid motta fakturaen i bekreftelsesmeldingen og du kan alltid finne den på din MySurprise-konto. Dette betyr at du enkelt og trygt kan få gaven levert direkte til mottakeren - noe som gjør det til en ekte overraskelse!
9.7 / 10
2 anmeldelser
10/10
Ann-Charlotte | 09-02-2020
Dette ble morsdagsgaven i år til min kjære mamma! Kvaliteten var veldig bra, det fulgte med ett søtt stativ til den også! Mamma ble veldig glad og da er jeg fornøyd! Tusen takk :)
10/10
Gry | 05-11-2019
Super fornøyd

Et direkte prisoverslag for Morsdagskort i tre ?

Interessert i å bestille et større antall av denne gaven? Ta kontakt og motta et pristilbud. Vi er tilgjengelige på arbeidsdager fra kl. 8.30 til 17.30.

23 96 25 90

Kjempefin som bedriftsgave
Gavene blir laget og sendt samme dag som du bestiller dem
Mer enn 1200 forskjellige gaver
Kan lages enkeltvis

Vil du heller motta prisoverslaget via e-post?