Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Hvem vil du overraske med et personlig kort av tre? Få bilde, navn og/eller melding etter eget valg trykket på et trekort og send en unik overraskelse. Det følger til og med et visningsstativ i tre!

Send et vakkert trekort

Ønsker du å sende noen et kort, men vil du gjøre det litt mer personlig? Og vil du at det skal være litt mer originalt enn et vanlig postkort på papir? Da kan du sende et trekort!

Et trekort er bokstavelig talt slik det høres ut: et kort trykt på tre. Det gjør at kortet skiller seg litt mer ut, i tilleg til at det varer lenger. Et trekort skiller seg virkelig ut i posthaugen, og folk vil ønske å bruke det som dekorasjon. Du kan formatere gratulasjonskortet i tre etter egen smak i vår nettbaserte redigeringsverktøy. Du kan laste opp tekst, veldig lang melding eller bilde, og vi trykker designet i høy kvalitet på et vakkert treverk.

'God bedring, trekort

Vil du ønske noen rask bedring eller fortelle dem at du tenker på dem? Du kan finne vakre god-bedrings-kort med flotte tekster i vår nettbaserte redigeringsverktøy. Alle designene våre gir rom for en personlig melding eller et navn.

Trekort med fotocollage

Har du mange flotte bilder av deg selv og noen du er glad i? Da kan du enkelt lage en collage med forskjellige bilder. Vi har flere design som du kan bruke til å lage en collage. Alt du trenger å gjøre er å laste opp de fineste bildene dine og lage kortet. Vi gjør resten!

Trekort til noen du savner

Savner du virkelig noen, men du har ikke mulighet til å se dem foreløpig? Send ham eller henne et kort. Vi er sikre på at din kjære far, mor, bror, søster eller den det måtte være, vil elske å motta et slikt kort. Du kan enkelt skrive din egen tekst som plasseres på kortet i vårt nettbaserte redigeringsverktøy.

Trekort som fødsels- eller svangerskapskunngjøring

Leter du etter en måte å kunngjøre fødselen på en original måte? Da burde du vurdere å sende et trekort i stedet for et standardkort. Vi har design for både gutter og jenter. Det er selvfølgelig nok plass til at du kan legge til en personlig melding også. Er babyen ikke født ennå, men vil du fortelle dine kjære om graviditeten på en original måte? Et trekort kan være fantastisk for dette også. Legg trekortet i en gavepakke med en heldress 'til bestemor' eller 'til bestefar' for å la foreldrene dine vite at du venter på det lille nurket!

Trekort som 'hold av datoen' til bryllupet ditt

Gifter du deg, og vil du be gjestene om å holde av en viss dato på en original måte? Så send dem et hold-av-datoen-kort i tre. Forsikre deg om at de alle er der den dagen!

Ulike design er mulig

Med YourSurprise kan du formatere trekortet ditt både horisontalt og vertikalt med din egen tekst, bilde eller design. Vi har en rekke standarddesign til morsdag, farsdag, valentinsdag og jul. Er du en kreativ person og har du ditt eget design? Last det opp som bilde i redigeringsverktøyet vårt, så lager vi et nydelig trekort med det!