Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Gjør juletreet ekstra spesielt i år ved å bruke våre julekuler som blir personlige med bilde og/eller tekst. En unik gave til den fineste tiden av året!

11 gaver

De vakreste julekulene med foto til treet

Veldig populært er julekuler med eget bilde eller navn på som du kan henge på juletreet. Enten du foretrekker glasskuler, uknuselige kuler eller keramiske kuler; vi tilpasser alt for deg med et navn på eller et bilde i det! På den måten kan du gjøre hvert juletre til et spesielt tre med den vakreste dekorasjonen i!

Superoriginal: Julekuler med ditt eget bilde

Gjør juletreet ditt helt unikt med disse morsomme, personlige og uknuselige julekulene. Julekulene er laget av plast og kan derfor slå. Men pass på, ubrudd betyr ikke at de virkelig ikke kan brytes! Men hvis du har en katt som liker å klatre på juletreet, tåler disse kulene det!

Du kan få ditt beste bilde plassert i julekulen, slik at du får en virkelig unik, personlig julekule. Velg et bilde sammen med din (nye) kjæreste, din familie, bestefar eller bestemor eller din lille niese eller nevø. Spesielt hvis du ikke kan tilbringe jul sammen, kan du fortsatt se litt på familien din på den måten!

Kulene er selvfølgelig også en fin idé hvis du vil overraske noen i julen med en fin gave. Send bestefar og bestemor en julekule som inneholder bildet av barnebarna deres, send din bror eller søster et bilde med den nyfødte babyen din eller overrask din kjære med en julekule med ditt beste bilde! Julekulen er selvfølgelig også veldig hyggelig å gi i gave til venner.

Du kan enkelt lage din personlige julekule i vår online redaktør: last opp ditt beste bilde, legg det i sirkelen og legg til en fin tekst hvis du vil. I eksemplet kan du se hvordan julekulen din vil bli, er du helt fornøyd med den? Bekreft designet ditt, så begynner vi straks å lage julekulen din!

Glasskuler med navn

Leter du etter vakre glasskuler? Du kan også få det personlig med ditt eget navn. Du kan velge mellom en vakker julekule med rødt, gull eller sølv.

I vår online redaktør kan du bestemme hva du vil legge til i julekulen din. Du kan velge mellom våre morsomme design eller din egen tekst. Vi graverer din personlige tekst i glasskuleren ved hjelp av de nyeste laserteknikkene.

I vår nettredaktør finner du de beste designene med for eksempel et reinsdyr, en misteltein, Mr & Mrs første jul, en bil med juletre eller bare en fin tekst. Har du nettopp giftet deg og feirer du din første jul som ektepar i år? Så overrask partneren din med en så fin glassjulekule!

Julestjerne med ditt eget bilde

I tillegg til julekuler har vi også fine julestjerner som du kan tilpasse og henge på treet. Akkurat som med ballen, kan du enkelt laste opp ditt beste bilde i vår online editor og legge til en personlig tekst. Julestjernen er laget av solid plast og kan slå jul!

Julehengsler i aluminium i form av et hjerte eller en stjerne

Veldig fine og vakre er aluminiumsjulehengene i form av et hjerte eller en stjerne. Vi skriver ut ditt vakreste bilde på disse anhengene og fester et søtt rødt bånd til det slik at du umiddelbart kan henge stjernen i treet. Også her kan du velge en personlig melding i tillegg til et bilde. Supergøy ​​å overraske venner og familie!

Babyens første julekule

Veldig hyggelig for nye foreldre, eller selvfølgelig som en gave til bestefar, bestemor, tanter og onkler: julekulen med et bilde av det nyfødte i. Er du gravid og vil du fortelle venner og familie på en original måte at en liten kommer? Last deretter opp bildet av ultralyden og få det plassert i julekulen. Gi kulen i gave og se på de glade ansiktene du helt sikkert vil se!