Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Gjør juletreet ekstra spesielt i år ved å bruke våre julekuler som blir personlige med bilde og/eller tekst. En unik gave til den fineste tiden av året!

35 gaver

De vakreste julekulene med foto til treet

Veldig populært er julekuler med eget bilde eller navn på som du kan henge på juletreet. Enten du foretrekker glasskuler, uknuselige kuler eller keramiske kuler; vi tilpasser alt for deg med et navn på eller et bilde i det! På den måten kan du gjøre hvert juletre til et spesielt tre med den vakreste dekorasjonen i!

Personlige julekuler

Vi feirer jul hvert år, men av og til sliter vi med å pynte fordi vi mener vi ikke har noe julepynt. Dette er fordi trender og moter endrer seg hvert år, og vi vil jo gjerne at huset vårt skal se fint ut til jul. Et strålende forslag er å velge personlige julekuler til juletreet eller som julegave.

Lekker julepynt til treet

Julen er en tid for feiring, og personlig julepynt er den perfekte måten å spre litt ekstra julestemning på. Med muligheten til å legge til personlig tekst på pynten, kan du skape en unik og minneverdig juledekorasjon.

Kan man gi julepynt i gave?

Ja, så absolutt. En personlig julekule er en omtenksom gave som vil bli verdsatt i mange år framover. Det viser også at du er omtenksom overfor dem som mottar gaven. Personlig julepynt er ikke bare en morsom og festlig måte å pynte opp på, det er også et flott minne.

Personlige gaver blir alltid satt pris på, uansett anledning. De viser at du har brukt kvalitetstid på å tenke på den andre. Våre personlige julekuler er en fin advents- eller kalendergave som mottakeren kan glede seg over hvert år ved juletider.

Gi et personlig preg på julepynten

Ønsker du at denne julaften skal bli et minne for livet, kan du for eksempel tilpasse julekulene med både navn og årstall. Man kan også gi julekuler til nybakte foreldre som et minne om året livet deres ble forandret for alltid, da de ble velsignet med en liten baby. Juletrekulene kan brukes flere ganger, og er en fin påminnelse om den første julen da familien fikk et nytt medlem.

Gi en omtenksom og personlig gave for å understreke din takknemlighet i juletiden. Personlig julepynt er ikke bare morsomt og festlig, det er også et fint minne. Hvert år kan man se tilbake på juletreet og minnes alle de fine øyeblikkene fra juletiden.

Personlige glasskuler

Lekre glasskuler kan tilpasses med inngraverte navn eller annen tekst. Du kan velge et vakkert design i for eksempel rødt, gull eller sølv eller i våre interessante mønstre. Vi bruker avansert laserteknologi til å gravere din personlige tekst på julekulene i glass.

Derfor er det bare å gå på oppdagelsesferd og sette et personlig preg på julestemningen. Akkurat som med julepynten er det enkelt å lage dine egne julekuler. Alt du trenger å gjøre, er å laste opp ditt beste bilde og skrive inn navn eller tekst.

Vakre snøkuler

Snøkuler er elsket av alle, fra små barn til voksne. Tenk deg å ha ditt eget bilde tatt i et vinterlandskap. Snøkuler er virkelig sjarmerende, og kan bidra til å skape en flott stemning. Nå kan de også fylles med gode minner og bilder av noen du er glad i. Hvorfor ikke henge vakre snøkuler med personlige motiver på juletreet?

Julestrømpen

Ingenting føles mer julete enn personlige julestrømper som henger ved peisen. De er fylt med små overraskelser som bare venter på å bli oppdaget. I dag er det mange som bruker strømpene som adventskalender eller som gaver gjennom hele julen.

Gi barna i familien en fantastisk jul med en personlig julestrømpe. Du kan sette navn på julestrømpene, og gjøre dem til et flott tilbehør til juledekorasjonen. Strømpene våre er designet for å skape julestemning i hjemmet med vakre detaljer som garantert vil imponere.

Julepynt av kvalitet

Vi fokuserer på å produsere varer av høy kvalitet med et personlig preg, og produktene våre er designet for å skape varige minner. Enten du ønsker å skape litt ekstra julestemning i ditt eget hjem eller er på jakt etter en vakker gave til en du er glad i, er vår luksuriøse julepynt, skreddersydd for deg, den perfekte løsningen!

Superoriginal: Julekuler med ditt eget bilde

Gjør juletreet ditt helt unikt med disse morsomme, personlige og uknuselige julekulene. Julekulene er laget av plast og kan derfor slå. Men pass på, ubrudd betyr ikke at de virkelig ikke kan brytes! Men hvis du har en katt som liker å klatre på juletreet, tåler disse kulene det!

Du kan få ditt beste bilde plassert i julekulen, slik at du får en virkelig unik, personlig julekule. Velg et bilde sammen med din (nye) kjæreste, din familie, bestefar eller bestemor eller din lille niese eller nevø. Spesielt hvis du ikke kan tilbringe jul sammen, kan du fortsatt se litt på familien din på den måten!

Kulene er selvfølgelig også en fin idé hvis du vil overraske noen i julen med en fin gave. Send bestefar og bestemor en julekule som inneholder bildet av barnebarna deres, send din bror eller søster et bilde med den nyfødte babyen din eller overrask din kjære med en julekule med ditt beste bilde! Julekulen er selvfølgelig også veldig hyggelig å gi i gave til venner.

Du kan enkelt lage din personlige julekule i vår online redaktør: last opp ditt beste bilde, legg det i sirkelen og legg til en fin tekst hvis du vil. I eksemplet kan du se hvordan julekulen din vil bli, er du helt fornøyd med den? Bekreft designet ditt, så begynner vi straks å lage julekulen din!

Glasskuler med navn

Leter du etter vakre Julekule med navn ? Du kan også få det personlig med ditt eget navn. Du kan velge mellom en vakker julekule med rødt, gull eller sølv.

I vår online redaktør kan du bestemme hva du vil legge til i julekulen din. Du kan velge mellom våre morsomme design eller din egen tekst. Vi graverer din personlige tekst i glasskuleren ved hjelp av de nyeste laserteknikkene.

I vår nettredaktør finner du de beste designene med for eksempel et reinsdyr, en misteltein, Mr & Mrs første jul, en bil med juletre eller bare en fin tekst. Har du nettopp giftet deg og feirer du din første jul som ektepar i år? Så overrask partneren din med en så fin glassjulekule!

Julestjerne med ditt eget bilde

I tillegg til julekuler har vi også fine julestjerner som du kan tilpasse og henge på treet. Akkurat som med ballen, kan du enkelt laste opp ditt beste bilde i vår online editor og legge til en personlig tekst. Julestjernen er laget av solid plast og kan slå jul!

Julehengsler i aluminium i form av et hjerte eller en stjerne

Veldig fine og vakre er aluminiumsjulehengene i form av et hjerte eller en stjerne. Vi skriver ut ditt vakreste bilde på disse anhengene og fester et søtt rødt bånd til det slik at du umiddelbart kan henge stjernen i treet. Også her kan du velge en personlig melding i tillegg til et bilde. Supergøy ​​å overraske venner og familie!

Babyens første julekule

Veldig hyggelig for nye foreldre, eller selvfølgelig som en gave til bestefar, bestemor, tanter og onkler: julekulen med et bilde av det nyfødte i. Er du gravid og vil du fortelle venner og familie på en original måte at en liten kommer? Last deretter opp bildet av ultralyden og få det plassert i julekulen. Gi kulen i gave og se på de glade ansiktene du helt sikkert vil se!