Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Personlig Love, Beauty & Planet gavesett - Coconut Water & Mimosa Flower

Personlig Love, Beauty & Planet gavesett - Coconut Water & Mimosa Flower

172 anmeldelser
Utsolgt
kr 549
  • Tre Love, Beauty og Planet-produkter i full størrelse
  • I den deilige duftlinjen Coconut Water & Mimosa Flower
  • Bra for planeten: organiske og bærekraftige ingredienser
  • Leveres alltid i en luksuriøs gaveeske

Gavespesifikasjoner

Mer informasjon om personlig Love, Beauty and Planet gavesett:
Love, Beauty and Planet produkter: sjampo (400 ml), dusjgel (500 ml) og kroppskrem (400 ml)
Duft: kokosvann og mimosa-blomst
Gaveeskens mål: 24 x 24 x 10,5 cm
Trykk: hele etuiet, høy kvalitet i fullverdige farger
Personlig tilpasset: med bilde og/eller tekst
 

Hvem ønsker du å overraske med et kult Love, Beauty and Planet gavesett med personlig etui?

Fortjener bestevennen din å ta en avslappet pause? Eller unner du moren din en nydelig gave? Overrask de du er glad i med et kult Love, Beauty and Planet gavesett. Du kan personlig tilpasse gavesettet ved å legge til bilde eller navn på etuiet. Flott som bursdagsgave, takkegave, valentinsgave eller bare fordi du har lyst til å gi en gave. Du kan jo også gi det til deg selv!

The Love, Beauty and Planet gavesett inneholder tre nydelige produkter: en sjampo, en dusjgel og en kroppskrem med en utsøkt duft av kokosvann og mimosa-blomst. De tre produktene er i normal størrelse og er plassert på innsiden av en kul gaveeske som har et personlig etui som glis over esken. Det er raskt og enkelt å lage ditt eget personlige etui. Bare legg navn og/eller bilde til det stilige Love, Beauty and Planet-designet. Vi trykker deretter din kreasjon på etuiet, i høy kvalitet og fullverdige farger. Lag ditt Love, Beauty and Planet gavesett nå!

Sjekk ut alle våre tilpassede gavepakker med bilde og tekst. Er du interessert i Love, Beauty and Planet gavesett for bedriftsformål? Kontakt vår bedriftsavdeling for mer informasjon.

FAQ

Designe og bestille

Hva er å designe og hvordan fungerer dette på nettstedet?
Ved å klikke på den knappen "Lag eget design" kan du begynne å utforme din egen gave. I vårt redigeringsprogram kan du designe gaven akkurat slik du ønsker, slik at du får en personlig og unik gave. Du kan legge til egne bilder og/eller tekst. Hvis du vil, kan du også velge et av våre kule design for å gjøre gaven din helt unik.

Er eget design inkludert i prisen?
Prisen som vises på nettsiden inkluderer ditt unike design - enkelt og greit!

Hvordan vet jeg om bildt mitt er av riktig kvalitet?
I redigeringsprogrammet vil du motta et varsel om kvaliteten på bildet ikke er godt nok. Er du fortsatt i tvil om kvaliteten på bildet ditt? Ta kontakt med vår kundeservice; de er glade for å hjelpe deg!

Hvilket format kan jeg laste opp bildet i?
Du kan laste opp JPG- og PNG-filer i redigeringsprogrammet vårt. Er dette for teknisk for deg eller har du et bilde av et annet format du gjerne vil bruke? Ta kontakt med vår kundeservice; igjen, de er glade for å hjelpe deg!

Hva om fargen eller alternativet jeg vil ha ikke er tilgjengelig?
Leter du etter en bestemt gave eller en gave i en bestemt farge, men kan du ikke finne denne på nettstedet? Ta kontakt med vår kundeservice.

Hva er et kort og hvordan legger jeg til dette i bestillingen min?
Om du klikker på "legg til kort" i handlevognen kan du legge med et morsomt kort til gaven din. Du kan skrive en personlig melding på kortet, som vi skriver ut og legger ved pakken. Slik vet mottakeren nøyaktig hvem han eller hun har å takke for den flotte overraskelsen.

Blir gaven min pakket inn?
(Foreløpig) tilbyr vi ikke denne tjenesten. Vi leverer våre gaver i en festlig gaveekse. Det betyr at din gave er klar til å bli gitt bort, eller at den kan sendes direkte til mottakeren.

Leveringstid, leveringsalternativer og frakt

Kan jeg velge en leveringsdato?
Det er ikke mulig å velge en bestemt leveringsdato.

Hva er leveringstiden og når mottar jeg gaven min?
Leveringstiden er indikert på produktsiden til gaven. Du kan stole på at vår operatør leverer gaven din denne dagen.

Hvilke leveringsalternativer kan jeg velge mellom?
For tiden er det ikke mulig å velge et leveringsalternativ. Gaven du bestiller sendes enten som en pakke eller som postbokslevering. Vil du vite hvilket alternativ bestillingen din faller inn under? Ta kontakt med vår kundeservice.

Betaling

Hvordan kan jeg betale bestillingen min?
Vi tilbyr følgende betalingsmåter: Paypal, kredittkort, faktura via Klarna eller overføring via nettbanken. Ved overføring via nettbanken vil levering av gaven din skje opptil 3 dager senere. Dette er fordi det kan ta opptil 3 dager før betalingen kommer fram.

Gave mottatt

Hva om gaven ikke falt helt i smak?
Ta kontakt med vår kundeservice, de hjelper deg gjerne med å finne en passende løsning.

Blir fakturaen sendt sammen med bestillingen?
Ingen faktura sendes med bestillingen din. Du vil alltid motta fakturaen i bekreftelsesmeldingen og du kan alltid finne den på din MySurprise-konto. Dette betyr at du enkelt og trygt kan få gaven levert direkte til mottakeren - noe som gjør det til en ekte overraskelse!

Bedriftsbestilling?

Interessert i å bestille et større antall av denne gaven? Ta kontakt og motta et pristilbud. Vi er tilgjengelige på arbeidsdager fra kl. 8.30 til 17.00.

Hver gave har en unik personlig tilpasning
Legg enkelt inn store bestillinger
Vi sender til hele verden
Sendes direkte til mottakeren

Vil du heller motta prisoverslaget via e-post?