Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Oppdag unike, personlige klokker og forvandle ethvert rom med stil. Velg blant et bredt utvalg av design og typer, og skap en uforglemmelig gave eller sett et personlig preg på hjemmet ditt med vår personlige veggklokke med bilde og/eller tekst.

6 gaver

Lag din egen personlige veggklokke med bilde og/eller tekst

Når vi tenker på å innrede et hjem, glemmer vi ofte å ta skikkelig hensyn til veggene. Kan et rom virkelig anses som ferdig innredet uten en vakker klokke på veggen? Er du på utkikk etter en original, personlig klokke til å henge på kjøkkenet eller som gave til noen som nettopp har flyttet inn i sitt nye hjem? Kanskje du er på jakt etter en gave som vil forbløffe mottakeren og vekke gode minner hver gang de sjekker tiden?

Design dine egne fotoklokker med bilde(r), tekst og design. YourSurprise-klokkene fås i ulike former og størrelser, slik at du alltid kan finne en klokke som passer til rommet og anledningen.

Personlige klokker for enhver anledning

Hvis du ønsker å overraske en av foreldrene dine eller bestemor, har vi personlige klokker til anledninger som bursdager, spesialklokker til morsdagen, besteforeldredagen og tilpassede klokker til lærere. Skal en venn, et familiemedlem eller en bekjent flytte og holde innflyttingsfest? En personlig veggklokke er den perfekte gaven til denne spesielle anledningen. Du kan for eksempel tilpasse den med et morsomt feriefoto eller et familiebilde.

Personlig veggklokke i hjerteform

Vil du gi noen en klokke, men ønsker å tilføre litt ekstra kjærlighet? Da er en personlig hjerteformet klokke den rette gaven. En personlig klokke i hjerteform er den perfekte gaven til valentinsdagen, morsdag eller bare fordi du vil overraske noen. Visste du at du ikke bare kan legge til et bilde, men også en tekst? Enten det er en kjærlighetserklæring eller en demonstrasjon av din hengivenhet, er vi sikre på at du finner de rette ordene for øyeblikket. Og hvis du ikke føler deg komfortabel med ord, kan du alltids velge en morsom fotokollasje!

Personlige veggklokker til barn

En personlig fotoklokke er ikke bare et flott tilbehør til stuen, men også et morsomt innslag på barnerommet. Gjør den personlig med et morsomt motiv, bilde og/eller tekst. Klokken er lydløs, slik at barnet ditt ikke blir forstyrret av lyden når det sover middagslur eller om natten. Du kan tilpasse barneklokken med unike motiver som dinosaurer, dyr, blomster og mye mer! Velg din favorittstil og gjør klokken din personlig nå!

Slik tilpasser du en klokke

Det er enkelt å tilpasse klokken din! Bare velg den malen du liker, klikk for å åpne redigeringsverktøyet vårt, og velg et av de mange designene våre. Du kan inkludere navn, tekst og til og med ett eller flere bilder i designet ditt! Vi sender klokken til den adressen du ønsker. Hvis du ønsker å overraske mottakeren, kan du få gaven sendt direkte til mottakerens adresse og legge til et gratis kort med en hilsen, slik at mottakeren vet hvem som har sendt gaven.

Hvor stor er veggklokken?

Den personlige veggklokken med bilde og/eller tekst er tilgjengelig i to versjoner: rund eller hjerteformet. Den runde, personlige veggklokken fås i en M-versjon med en diameter på 20,5 cm eller en L-versjon med en diameter på 29 cm.

Den hjerteformede klokken er også tilgjengelig i to versjoner: M som måler 21 x 20 cm, eller L-versjonen som måler 31 x 30 cm.

Hva er klokken laget av?

Alle klokkene våre er laget av solid hardboard. Hver klokke leveres med en praktisk opphengskrok til å henge den opp med, samt batterier. Dermed kan du glede deg over den personlige fotoklokken med en gang, eller du kan velge å sende den direkte til mottakeren.