Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Lag ditt eget personlige glasskrus inngravert med navn eller tekst etter ønske. En fantastisk gave for enhver anledning!

Personlige teglass

Vil du overraske en ekte teelsker med en fin gave? Deretter gi et teglass gravert med navnet hans eller hennes!

Ulike muligheter for lasergravering

Et vakkert gravert teglass er en nydelig og personlig gave til enhver teelsker. Du kan gravere hva som helst, for eksempel et navn eller en melding. I vår nettredaktør, hvor du kan lage designet, finner du flere design du kan bruke. Du vil finne søte tekster som "Den kjære mamma", "Du er te-rific", "Mamma, du er best", "Jeg elsker mamma" og mange flere. Vi har ikke bare vakre design til mamma, men også til bestemor, til pappa, til en bursdag, til jul eller til enhver annen anledning. Bare velg en av de mange gratis designene og legg til ditt eget navn. Vil du ikke ha et standarddesign, bare et navn? Det er også mulig!

Hvordan graverer vi glasset?

Designet ditt vil bli gravert inn i glasset. Dette betyr at den ikke vil falme ved bruk eller i oppvaskmaskinen. Dette gjør vi med praktiske laserteknikker; laseren graverer akkurat det du har designet. Designet ditt er da transparent i fargen mot hvitt.

Selvfølgelig kan vi også gravere individuelle teglass med din egen logo. Du har da dine egne teglass til kontoret eller praksisen. En flott drikkeopplevelse for kundene dine og et ekte blikkfang. Vil du bestille ditt teglass med din egen logo? Ta kontakt med vår B2B-avdeling for å ordne dette for deg.

Lærer: si takk!

Stadig flere foreldre og barn overrasker lærerne sine med en liten gave på slutten av skoleåret. Et gravert teglass er selvsagt en personlig og praktisk gave til skolen. I editoren finner du et bredt utvalg av lærerdesign, så alt du trenger å gjøre er å legge til navnet. Gir hele klassen bort en avskjedsgave? Lag deretter en vakker teboks med deilig te, en pen teboks og et gravert teglass!

Ulike teglassformer

I vår kolleksjon finner du forskjellige former på teglass. Det er det solide, tunge teglasset som tåler juling. Men du kan også finne et fint, fancy rundt teglass. Velg den formen du liker best og lag din egen gravering!

Gi bort en teboks

Hvis du vil overraske en teelsker, kan du lage en pen teboks med et inngravert teglass og din egen tekiste i tre. Du kan personliggjøre teskrinet ved å ha noe gravert på trelokket. For teboksen bruker vi ny laserteknologi for å gravere designet ditt inn i treet. Ikke bare får du et vakkert resultat, men det varer også lenge. Se på teboksen i tre.

Laget med kjærlighet i Zierkzee

YourSurprises personlige glass er spesielle fordi du kan få inngravert partnerens navn og datoen for deres første møte. Legg også inn et design som gjør kruset ditt unikt og med en viktig betydning. Det er en gave alle setter pris på, den er billig, og du kan bruke den til mange anledninger. Den som liker å drikke favorittdrikken sin i sitt personlige krus. Et eksempel? Sjekk ut vår champagnefløyte med gravering!