Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

8 gaver

Graverte ølglass med navn

Hvordan kan du overraske en ekte ølelsker med en vakker og original gave? Vi vet: med et vakkert sett med personlige ølglass. Vi graverer inn mottakerens navn på glasset, slik at du kan overraske noen med et unikt og personlig ølglass!

Ulike typer ølglass

Du kan få gravert forskjellige typer ølglass. Vi har vakre øltulipaner som passer perfekt til et spesielt øl. Er du skikkelig tørst kan du få gravert et ølkrus i glass på minst en halv liter (50 cl). Foretrekker mottakeren hveteøl? Velg da et godt glass hveteøl.

Hva kan du gravere på ølglasset?

Du kan gravere hva som helst på våre ølglass, f.eks. et navn eller ordtak. Du kan velge fra en av våre vakre design i editoren og legge til et navn. Vi har flotte design for fedre og mødre, som også egner seg spesielt godt til farsdagen eller morsdagen. Se for deg et ølglass med graveringen Daddy Cool, The best father in the world, The dearest mother, Superdad eller I love dad. Men vi har også flotte design til bestefar og bestemor. Hvis du foretrekker et generelt design med hjerter, stjerner eller en bokstav, er det også mulig. Du kan legge til mottakerens navn til ethvert design og lage et unikt ølglass på kort tid. Graveringen er lasert inn i glasset slik at den tåler oppvaskmaskin og du trenger ikke å bekymre deg for at den skal falme.

Ølglasssett til brudeparet

Leter du etter en original gave til et brudepar som elsker en god øl? Få et sett med ølglass gravert med brudeparets navn som en original og morsom bryllupsgave. Settet med to ølglass er også veldig fint for par som feirer bryllupsdag eller jubileum. I vår redaktør finner du flere flotte design for Mr & Mrs glass som kan graveres på ulike typer ølglass.

Lag ditt eget ølglass

For å hjelpe deg med å velge det mest passende ølglasset å tilpasse, vil vi gi deg noen tips for å finne det beste og mest originale:

  • Tulip Beer Goblet: Dette glasset er best egnet til å beholde alle aromaene av øl, som Ales, Lagers og belgiske øl brygget i klostre. Perfekt for våre "Westmalle Double og Triple" og "La Trappe Isid'or" øl. I tillegg bidrar tulipanstammen til å ha et fast grep og forhindrer at ølet blir varmt med varmen fra hånden din.

  • Tilpasset ølkrus: Disse ølglassene er de mest populære og spesielt gode for Ale og Stout øl fordi de holder skummet lenger. Tykkelsen på glasset og det stive håndtaket gjør dette tumbler bevis for enhver skål! På denne måten trenger du ikke å holde tilbake fra å skåle, for eksempel for en bursdag eller spesiell begivenhet. Du kan få navnet på bursdagspersonen og datoen for bursdagen inngravert på glasset.

  • Weiss ølglass: Dette glasset passer for elskere av blondiner og Weiss-øl. Halsformen forhindrer at skum slipper ut, mens den smale bunnen forbedrer den sure ettersmaken av disse hvetebaserte ølene. Det lar også sedimentet legge seg til bunnen slik at smaken ikke påvirkes.

  • Foto ølkrus: Har du et fint bilde av noen og vil overraske den personen med et unikt ølkrus? I vårt sortiment kan du finne et keramisk ølkrus, som har kapasitet til en halv liter øl. Vi graverer kruset med ditt beste bilde.

Sjekk ut alle de graverte glassene for et utvalg av de beste glassene for alle drikkevarer eller ta en titt på vinglassene våre.

Ølkrus med foto

Har du et fint bilde av noen og vil du overraske ham/henne med et unikt ølglass? Så velg et personlig keramisk ølkrus. I vårt sortiment finner du et keramikkkrus som kan romme en halv liter øl. Vi trykker favorittbildet ditt på kruset. Ølkruset tåler også oppvaskmaskin!