• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
Miffy
miffy - Barnas bestikk
Barneforkle - miffy
miffy - telefon tilfelle
miffy - handlekurv - hvit
Kjøkkenforkle - miffy
miffy - Brødbrett
miffy med bjørn - Brødbrett
Hva våre kunder sier
9.9
Se alle 294 anmeldelser
Atefeh
på 28-03-20

"Kjempe fint ❤️ "

10 fra 10
Thomas
på 26-03-20

"Gir 9, sendte gaven direkte til bursdagsbarnet så har ikke fått sett produktet selv (derfor ikke 10) .."

9 fra 10
Hilde Iren
på 22-03-20

"Veldig rask levering "

10 fra 10

miffy

Helt siden "fødsel" av miffy i 1955 har kaninen stjålet våre hjerter. miffy har verdensomspennende berømmelse. Mange av oss vokste opp med å lese om eventyrene til miffy og vennene hennes. Den vakre enkelheten av illustrasjonene og den søte og uskyldige personligheten til kaninen gjør for en vinnende kombinasjon. Fordi hvem elsker ikke miffy? Av denne grunn er miffy tema gaver populære i alle aldre! Tilpass din miffy gave veldig enkelt med et navn eller et bilde for å gjøre det til en morsom og personlig gave.

miffy bok

Hvem husker ikke bedtime historier med miffy som hovedpersonen? De vanvittig populære miffybøkene er en favoritt for mange barn rundt om i verden. Vi har funnet en måte å gjøre miffy bøkene enda mer fantastiske! Miffy kaster en fest og du er invitert. Få barnet ditt til å bli en ekte karakter i en miffy bok! Navnet på barnet ditt vil bli nevnt gjennom hele boken. Vær forberedt på å lese denne boken mange ganger som en bedtime historie! Det er også den perfekte boken for å holde dem motiverte når de begynner å lese seg selv.

miffy bag

Er du eller barna dine store miffy fans? Ta med deg med deg og din familie overalt! Miffy-handbagene gjør turer til matbutikken, morsomt. Ha navnet ditt trykt på posen eller velg ditt favorittbilde for å legge til den spesielle miffy-designen. Disse miffy-vesker er ikke bare store som en handbag, men også den perfekte vesken til sleepovers, barnehage og skole. Gi denne vakre miffy-pose som en gave til et barn eller en venn til en bursdag, baby shower eller som en tilbake til skolen gave.

miffy telefon etui

Leter du etter en unik og personlig miffy gave? Gi miffy-fanen en original miffy-telefonveske ! Denne presentasjonen vil sørge for at telefonen alltid er trygg og ser super søt ut på samme tid. Miffy-telefonen tilfeller er tilgjengelige for forskjellige telefonmodeller og i ulike design. Telefon tilfeller er tilgjengelig i stilig hvit eller svart, men også i signaturen miffy farger. Legg til navnet ditt på designet for å gjøre det til en personlig gave. Hver miffy fan vil vise denne unike telefon tilfelle noen sjanse de får!