Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

12 gaver

Halal sjokolade og søtsaker som gave

Når det gjelder gjennomtenkte gaver, topper ofte halalsjokolade og søtsaker listen. Enten du handler til en religiøs høytid eller en spesiell anledning, er disse søte godbitene den perfekte gaven.

Vi har satt sammen en liste med alle våre halal-sjokolader og -godterier. Visste du at du også kan personliggjøre dem? På denne måten har du ikke bare et halalsikkert produkt, men også en kul gave å gi til noen du er glad i. Personaliser emballasjen med mottakerens navn eller et bilde av et uforglemmelig minne.

Hva er halal sjokolade og søtsaker?

Halal-sjokolade og -godteri er laget med ingredienser som følger islamsk kostholdslovgivning, noe som betyr at de ikke inneholder svinekjøtt, alkohol eller ikke-halal animalske derivater. Disse godbitene kan nytes av alle, ettersom de er fri for animalsk fett og kunstige smakstilsetninger.

Halal sjokolade og søtsaker er gode gaver til venner eller familiemedlemmer som har sterke religiøse overbevisninger eller kostholdsrestriksjoner.

Er sjokolade halal?

Selvfølgelig er det viktig å sørge for at sjokoladen din er halal. Men er all sjokolade halal?

Svaret er nei. Selv om det meste av sjokoladen er halal eller halal-sertifisert, finnes det noen typer sjokolade som er haram. De kan for eksempel inneholde alkohol eller andre forbudte ingredienser som animalsk fett.

For å hjelpe deg med å sikre at gaven du velger er halal, har vi samlet alle våre halal-merker som Milka, Toblerone og mange flere!

Er søtsaker halal?

Hvis du trenger å lage en gave til deg selv eller noen du kjenner, er det viktig å sørge for at den respekterer din egen eller mottakerens tro. Du har kanskje spurt deg selv: Er søtsaker halal?

Søtsaker er den typen mat som det alltid er vanskelig å vite om er halal. Dette er fordi søtsaker ofte kan inneholde animalske ingredienser, for eksempel gelatin.

Heldigvis finnes det noen trygge alternativer med halal-sertifisering som inneholder halal-ingredienser.

Ta en titt på våre halal-søtsaker og tilpass din favoritt for å lage den beste halal-gaven!

De beste halal-sjokoladene og -godteriene: Halal-merker

Vi har listet opp våre kundefavoritter for deg, selvfølgelig alle halal! Dette inkluderer noen av de mest elskede merkene.

  • Personlige Toblerone-sjokoladeplater: tilgjengelig i størrelse M, L, XL, XXL og/eller med temadesign.

  • Et utvalg Celebrations-sjokolader, tilgjengelig i en personlig flaske eller tube

  • XXL Twix-sjokolade med personlig preg

Enten mottakeren din er ute etter en sunn matbit eller noe for å tilfredsstille søtsuget, er halal sjokolade og søtsaker den perfekte gaven. Ikke bare er de deilige, men de overholder også strenge islamske kostholdslover og bruker naturlige ingredienser, slik at du kan være trygg på at gaven din vil bringe glede uten å gå på akkord med noens verdier eller tro.