• Mer enn 1500 personlige gaver!
  • Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
Hver gave med foto og / eller tekst
Send gaven direkte til mottakeren.
Legg til et gratulasjonskort som gave.
Hver gave med foto og / eller tekst
Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.
Send gaven direkte til mottakeren.
Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.
Legg til et gratulasjonskort som gave.
I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.
Miffy
miffy - Barnas bestikk
Barneforkle - miffy
Kjøkkenforkle - miffy
miffy - Brødbrett
Hva våre kunder sier
9.8
Se alle 833 anmeldelser
Isabelle
på 17-07-21

"Herlige produkter , holdt det dere lovet mht frakt og tiden det tok å få varen hjem. Veldig fornøyd👍.."

10 fra 10
Anita
på 17-07-21

"Nei, veldig bra så langt "

10 fra 10
Vidar
på 17-07-21

"Enkelt å bestille. Levering i h t varslet. "

9 fra 10

miffy

Helt siden "fødsel" av miffy i 1955 har kaninen stjålet våre hjerter. miffy har verdensomspennende berømmelse. Mange av oss vokste opp med å lese om eventyrene til miffy og vennene hennes. Den vakre enkelheten av illustrasjonene og den søte og uskyldige personligheten til kaninen gjør for en vinnende kombinasjon. Fordi hvem elsker ikke miffy? Av denne grunn er miffy tema gaver populære i alle aldre! Tilpass din miffy gave veldig enkelt med et navn eller et bilde for å gjøre det til en morsom og personlig gave.

miffy bok

Hvem husker ikke bedtime historier med miffy som hovedpersonen? De vanvittig populære miffybøkene er en favoritt for mange barn rundt om i verden. Vi har funnet en måte å gjøre miffy bøkene enda mer fantastiske! Miffy kaster en fest og du er invitert. Få barnet ditt til å bli en ekte karakter i en miffy bok! Navnet på barnet ditt vil bli nevnt gjennom hele boken. Vær forberedt på å lese denne boken mange ganger som en bedtime historie! Det er også den perfekte boken for å holde dem motiverte når de begynner å lese seg selv.

miffy bag

Er du eller barna dine store miffy fans? Ta med deg med deg og din familie overalt! Miffy-handbagene gjør turer til matbutikken, morsomt. Ha navnet ditt trykt på posen eller velg ditt favorittbilde for å legge til den spesielle miffy-designen. Disse miffy-vesker er ikke bare store som en handbag, men også den perfekte vesken til sleepovers, barnehage og skole. Gi denne vakre miffy-pose som en gave til et barn eller en venn til en bursdag, baby shower eller som en tilbake til skolen gave.

miffy telefon etui

Leter du etter en unik og personlig miffy gave? Gi miffy-fanen en original miffy-telefonveske ! Denne presentasjonen vil sørge for at telefonen alltid er trygg og ser super søt ut på samme tid. Miffy-telefonen tilfeller er tilgjengelige for forskjellige telefonmodeller og i ulike design. Telefon tilfeller er tilgjengelig i stilig hvit eller svart, men også i signaturen miffy farger. Legg til navnet ditt på designet for å gjøre det til en personlig gave. Hver miffy fan vil vise denne unike telefon tilfelle noen sjanse de får!