Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Milka sjokolade
Giant Milka-sjokolade
Milka hjerte
Choco gavekasse - Kjærlighet
Personlig XXL julsjokoladebar med milka
Adventskalender
Milka
Choco gavekasse - Bursdag
Si det med Milka gaveeske - Kjærlighet (220 gram)
Si det med Milka gaveeske - Kjærlighet (110 gram)
Milka gaveeske - Lærer
Jeg elsker Milka! gavekasse - Graduation
Jeg elsker Milka-Valentinsdag
Si det med Milka gaveeske - Takk (220 gram)
Si det med Milka gaveeske - Jul (110 gram)
Sjokolade - Milka - Påske
Choco gavekasse - Fars dag
Milka gavekasse - Morsdag
I love Milka! gaveeske - Jul (220 gram)
I love Milka! gaveeske - Jul (110 gram)
Si det med Milka gaveeske - takk (110 gram)
Milka gavekasse - Godmor - 110 gr (hjerte)
Milka gavekasse - Godfather - 110 gr (hjerte)
Chocobox - Kjærlighet er .. - 110gram
Chocobox - Kjærlighet er .. - 220gram
Hva våre kunder sier
9.8
Se alle 929 anmeldelser
AnnRenate ..
på 23-11-21

"God jul "

10 fra 10
Anita
på 21-11-21

"Jeg er kjempefornøyd med rask levering på døren og produktet var helt som forventet! "

10 fra 10
Birgit
på 21-11-21

"Rask levering "

8 fra 10

Milka-sjokolade

Vil du uttrykke kjærlighet til kjæresten din eller noen du bryr deg om? Si det med Milka! Den perfekte gaven til en du er glad i eller til hvem som helst, alle elsker sjokolade! Gaveesken 'Si det med Milka' passer til alle, hvem er det som ikke liker å motta en velsmakende sjokoladegave ?

Sjokoladen er fylt med en deilig myk hasselnøttnougat-krem, de kommer garantert til å glede seg over hver enkel sjokolade! For å gjøre gaveesken enda mer unik, kan du legge til ditt navn eller navnet på mottakeren på emballasjen . Legg til et bilde og personlig melding for å gjøre det til en unik og deilig gave som garantert vil overraske mottakeren!

Chocobox

Unn moren, faren eller kjæresten din noe godt og gi dem en deilig eske med Milka-sjokolade! Sjokoladene er fylt med en myk hasselnøttnougat-krem som får gir vann i munnen. Den perfekte gaven til ham eller gaven til henne !

Ved å tilpasse emballasjen kan du få en nydelig sjokoladeeske skreddersydd, på kort tid! Legg til navnet ditt og en hyggelig melding på emballasjen for å gjøre det til en ekstra personlig overraskelse! Du kan gi Chocobox selv eller få den sendt hjem til mottakeren. Perfekt for å overraske en venn som bor langt borte, på bursdagen !

Milka-sjokolade

Hvem gjør er det som ikke liker Milka-sjokolade? Et sjokolademerke med så mange deilige smaker og varianter! Milka-sjokolade er ikke bare super-velsmakende, Milka-sjokoladegave kan få alle til å smile!

Si det med Milka Chocobox fra YourSurprise gjør sjokoladen enda mer unik! Du kan tilpasse esken med ditt eget bilde, melding og/eller design! En fantastisk gave med et personlig preg!

Kjærlighet er ... sjokolade

Kjærlighet er ... sjokoladegave ! La noen få vite hvor mye du elsker dem med en Kjærlighet er ... sjokoladeeske! Gi din kjære en unik overraskelse med denne originale og super smakfulle gaven! !

Sjokoladene kommer i en fin gaveeske med vår Kjærlighet er...design. Med en personlig melding på emballasjen, kan du gjøre dette til en fantastisk gave eller overraskelse som de vil huske! Denne spesielle gaven er perfekt til din (hemmelige) kjæreste på Valentinsdagen !

En rekke Milka-gaveesker

Velg en gaveeske til enhver anledning ! Milka har gaveesker for å takke, gaveesker til lærere, for å gratulere noen med bestått eksamen og til bursdager. Vi har også et deilig utvalg av sjokoladeesker til farsdag, morsdag, valentinsdag, Jul eller påske!