• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
Hva våre kunder sier
9.9
Se alle 294 anmeldelser
Atefeh
på 28-03-20

"Kjempe fint ❤️ "

10 fra 10
Thomas
på 26-03-20

"Gir 9, sendte gaven direkte til bursdagsbarnet så har ikke fått sett produktet selv (derfor ikke 10) .."

9 fra 10
Hilde Iren
på 22-03-20

"Veldig rask levering "

10 fra 10

Fotoklokker

Har du vakre bilder av familien din, din bryllupsreise eller en bursdag , men har de alle forsvunnet i en boks, et skap eller de blir begravet et sted på datamaskinen din? Det er på tide å støv av disse bildene og gjenoppleve favorittminnene dine! Ta tak i de vakreste bildene dine og skape et iøynefallende stykke dekorasjon. Du trenger ikke å skjule klokken lenger, alle trenger det! Et fotoklokke er en enkel måte å muntre opp på et rom. En fotoklokke er den perfekte innfødte eller bryllupsgaven , men vi forstår om du bestemmer deg for å holde en av disse unike fotoklokkerne helt til deg selv.

Personlig klokker

Hvert rom trenger en klokke i den. Vi vet at du ikke vil ha de samme klokkene som alle andre i blokken. Det er bare en løsning for dette; designe en klokke selv! Ikke bekymre deg hvis du ikke er den datamaskinen kunnskapsrike, det er ekstremt enkelt! Det er mange forskjellige design du kan velge mellom for å gjøre din personlige klokke et ekte kunstverk. Bruk dine egne bilder og legg til navn, dato eller melding. Du er bare noen få klikk unna å ha en av disse unike personlige klokker i ditt hjem!

Skrivebord klokke

Leter du etter et skrivebordsklokke på kontoret eller hjemme? Hvorfor vil du fortsatt velge en kjedelig? Gjør skrivebordet ditt så morsomt og fargerikt som du er! Du kan også bruke favorittbildene dine for klokkene også. La kreativiteten flyte og skape en enestående skrivebordsklokke. Dette er ikke bare en morsom gave til en bursdag, men også som en forretningsgave . Bruk logoen og / eller fargene til firmaet for å gjøre skrivebordet til den perfekte gave for å overraske en forretningspartner.

Veggdekorasjon

Nå som du har gått gjennom alt arbeidet med å lete etter det perfekte bildet for klokken din, har du sannsynligvis en million andre ideer for resten av bildene dine. Heldigvis har vi mange andre veggdekorasjonsalternativer for å sette dine vakreste og fargerike bilder til god bruk! Ha bildene dine trykt på tre, lerret eller aluminium. Å legge litt kjærlighet og oppmerksomhet til en gave har aldri vært mer moro og lett! Personlig veggdekorasjon er den perfekte gave til jul, et bryllup eller en innflytelse .