Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

The perfect office gift

Hvis du vil bli inspirert og aldri gå glipp av viktige øyeblikk.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt.

Virkelig overraske kundene dine?

Vil du belønne kundene dine for deres lojalitet? Gjorde du en feil og vil du fortelle kundene dine at du er lei deg på en morsom måte? Vi tilbyr de kuleste gavene og den enkleste måten å bestille dem på!

Det er mulig! Hvordan?

Kunder kan logge på YourSurprise nettstedet med sin unike kode og bestille med en gang. Vet du allerede hvem du vil overraske med en personlig gave? Gi oss navnene i et Excel-ark, så tar vi hånd om resten!

Hver gave har en unik personlig tilpasning

Sendes direkte til mottakeren

Vi sender til hele verden

Vi hjelper deg med å finne den perfekte gaven!

Vil du legge inn en stor bestilling, sende gavene direkte hjem til dem du prøver å overraske eller trenger du bare noen gode råd? Ta kontakt med våre eksperter fra bedriftsavdelingen, som gjerne hjelper deg med å finne den perfekte gaven

+31 111 700 212
Våre gavespesialister

Hvis du leter etter forretnings-, årsslutt- eller unike ansattegaver, er YourSurprise stedet å være! Du kan få en hvilken som helst av gavene våre tilpasset med logo, navn og/eller tekst etter eget valg for å lage en unik gave på kort tid og etterlate et varig inntrykk.
Hvis du er interessert i de siste trendene når det kommer til salgsfremmende gaver, ta en titt på artikkelen vår om 9 siste trender.

Personlige velkomstgaver (tilbake)

Hvis du ønsker å ønske de ansatte velkommen tilbake etter ferien eller sykefraværet eller leter etter en morsom måte å ønske nye ansatte velkommen på, har vi b>5 tips for å hjelpe deg i riktig retning.

Personlig tilpassede julegaver

Ansatte, lojale kunder og forretningspartnere ser frem til denne årlige takknemlighetsvisningen hvert år: Julegaven. Dessverre er de fleste av disse veldig upersonlige, noe som betyr at mottakeren sannsynligvis vil glemme alt om det neste dag. Endre ting og gå for en virkelig original julegave med et personlig preg.
Et personlig preg vil gi enhver julegave, årsavslutning eller andre forretningsgaver det spesielle, unike noe. Hvorfor ikke ha et luksuriøst vingavesett eller deilig Toblerone tilpasset med navn, logo og/eller budskap etter eget valg?

Hos YourSurprise tilbyr vi ulike alternativer for å gjøre hver gave virkelig personlig. Ta en titt på utvalget vårt for inspirasjon!

Viktige øyeblikk

Legg til disse viktige bedriftsgaveøyeblikkene i planleggeren din:
- Påske: 17. april
- Gå tilbake til kontoret i september
- World Teacher Day 5. oktober
- Jul:
- Administrative fagfolks dag 15. april
- Den internasjonale sykepleierdagen 12. mai

Et bærekraftig kontor

Hvis du ønsker å ta skritt mot et bærekraftig arbeidsmiljø, ta en titt på disse tre tips å sende en positiv melding til dine ansatte og overraske dem med en flott gave.

Unike firmagaver

Å motta gaver er alltid gøy, men enda bedre når gaven er virkelig original og laget spesielt for mottakeren. Enten det er en arbeidsjubileumsgave til en mangeårig ansatt, en takkegave til en lojal kunde eller en bedrifts julegave, er det mange grunner til å overraske noen med en unik gave. Hvis du leter etter den perfekte originale gaven, har vi over 2000 gaver å velge mellom, noe som betyr at det virkelig er noe for enhver smak. Vi tilbyr originale firmagaver som vil vise din takknemlighet og styrke forholdet ditt til mottakeren.

Bedriftsmarkedsføring og reklamegaver

Hvis du ser etter gode markedsførings- og promoteringsalternativer, vil vi gjerne hjelpe deg. Vi kan fortelle deg alt om en kjede med optikere som ga bort et gratis par personlig tilpassede flipflops< /b> med hvert par solbriller, eller et fransk escape room som har kunder en sjokolade puslespill som en firmagave for det nye året.

Hvis du ønsker å høre alt om mulighetene vi kan tilby din bedrift, ta gjerne kontakt. Vi vil overraske alle med en personlig, unik firmagave.