Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

De leukste cadeaus voor je bff

De 20 beste gavene til din BFF

Det er ingen andre som bestevennen din! Hun er alltid der for deg når du trenger henne. Hun er ærlig og snill. Dere har mye moro sammen og har opplevd mye sammen. Hvis du vil ha litt inspirasjon til hva du kan gi til bestevennen din, ta en titt nedenfor!

Nyt et fint glass og en smakfull godbit sammen

Hvis dere liker å ta et glass vin og litt snacks sammen, kan du overraske din bestevenn med personlig tilpassede vinglass med navnet hennes! Du kan velge mellom rødvinsglass eller hvitvinsglass.. Hvis hun liker et godt ostebrett, vil hun elske et vakkert serveringsbord av tre, som kan fungere som et skjærebrett. Inngraver navnet hennes for å gjøre det virkelig personlig.

En varm kopp og en søt godbit

Hvis dere heller vil nippe til en hyggelig kopp te eller kaffe sammen på en jentekveld, kan du overraske henne med denne meget personlige te- eller kaffekoppen, og en sjokoladestang eller krukke med hennes helt eget søtsaker.Krukken med søtsaker inkluderer ikke mindre enn 1,8 kilo med godter, så det er mye å dele. Velg mellom tum-tum søtsaker, gelebamser, vingummi, fruktig søtsaker eller Allsorts lakris.

Alle disse gavene kan tilpasses med et morsomt bilde av dere to, noe som gjør dem virkelig unike og personlige.

Ta frem favorittbildene dine

Hvis du har vært venner for alltid, har du en flott samling av bilder av favorittøyeblikkene dine sammen. Gjør noe gøy med dem! Trykk bildene på et krus eller på et sett med utskrifter i retro-stil for å lage en kul collage. Hvis du har nok bilder til å fylle et album, kan du gi henne et nydelig album fullt av alle deres beste øyeblikk sammen. Hvis du har ett bestemt bilde du er glad i, kan du trykke det på et puslespill som gir mange timers moro.

Flere gode gaver

B Hvis du fremdeles ikke er helt sikker på hva du gi bestemvennen, ikke gå i panikk! Hva med en av de nydelige gavene nedenfor? En kul linpose, er sammen med en personlig vannflaske slik at hun kan unngå plastflasker, den perfekte gaven til en miljøbevisst venn.Vannflasken holder drikkene kalde i opptil 24 timer og varme i opptil 12 timer.
Hvis dere snart skal møtes,kan du gi henne et gravert te- eller kaffeglass. Hvis hun elsker å tilbringe tid på kjøkkenet å diske opp velsmakende godbiter, kan du gi henne sin helt egen oppskriftsbok. Hvis du vil at hun skal bli påminnet om deg hver gang hun forlater huset, kan du gi henne en kul nøkkelring med et bilde av dere to.

Legg et forkle til oppskriftsboken for å lage et ekstra morsomt gavesett, eller overrask henne med et fleeceteppe hvis hun er en som pleier å bli kald. Hun kommer til å være avslappet og varm!

Vi håper vi har inspirert deg med morsomme gaver til din verdens beste venn! Hva vil du gå etter?