Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Husker du den gangen du telte ned dagene til julaften sammen med broren eller søsteren din og fikk lov til å spise en sjokolade fra adventskalenderen hver dag? Nå for tiden finnes det stadig flere variasjoner av adventskalendere, som også er gøy for voksne, og som inneholder ting som velværeprodukter og forskjellige typer te. Vet du at du kan lage din egen adventskalender? Vi kan gi deg tips og ideer.

Moro med adventskalendere

Hvor mange dager til jul? En adventskalender starter alltid på den første dagen i desember og teller ned til den 24. dagen, som er julaften. Men ikke alle adventskalendere har presanger hver dag. Når du lager din egen adventskalender, har du full kontroll. Du kan gjøre den så personlig og unik som mulig, fra måten du presenterer gavene på, for eksempel med konvolutter eller minijulestrømper, til gavene og tankene bak. Bare forestill deg at kjæresten din, barna dine eller du åpner en spesiell gave hver eneste dag.

Vores chokoladejulekalender

Vidste du, at man kan få chokoladejulekalendere? Gå på opdagelse i lækker Milka- eller Toblerone-chokolade hver dag i december frem til jul! På den måde bliver den søde ventetid op til jul ekstra sød. Du kan tilpasse din julekalender på en unik facon. Du vælger bare et af vores juledesigns, tilføjer et foto og/eller tekst. Der er ingen tid at spilde! Overrask lynhurtigt en, du holder af, med en fantastisk personliggjort julekalender.

Julekuler transparente

Julekuler transparente

Mansjettknapper - Med tekst

Mansjettknapper - Med tekst

Jeg har møtt Milka! - Kerst

Jeg har møtt Milka! - Kerst

Spesielle adventskalendergaver

Visste du at du kan få en herlig sjokoladeadventskalender? Oppdag en smakfull Milka- eller Toblerone-sjokolade, én for hver dag i desember, helt til jul! På denne måten har ventetiden før jul aldri vært søtere. Du kan gjøre adventskalenderen personlig på en unik måte. Du trenger bare å velge ett av våre juledesign og legge til et bilde og/eller en tekst. Hva venter du på? Så kan du med en gang overraske en som er spesiell for deg med en fantastisk, personlig adventskalender:

Nøkkelring i skinn

Nøkkelring i skinn

Personlig Tobleron sjokolade med navn

Personlig Tobleron sjokolade med navn

Glassbrikke

Glassbrikke

Gravert vinåpner

Gravert vinåpner

Ideer for alternative adventskalendergaver

Vet du at ikke alle gavene i en adventskalender behøver å være fysiske gaver? Du kan bytte ut noen av gavene med en kupong til en dagstur til et sted mottakeren lenge har hatt lyst til å besøke, eller lage et slags gavekort til et matlagingskurs eller et deilig, hjemmelaget måltid, for eksempel. Hvis du skal lage mat til mottakeren, er vår personlig tilpassede olivenolje en flott måte å gjøre gaven ekstra spesiell på, og det samme med våre personlig tilpassede salt- og pepperkverner. Eller hva med en kupong til en kosekveld i sofaen med noen gode snacks og en kopp varm kakao? Len deg tilbake med sjokolademelk i din egen emaljekopp og personlige sokker. Hvilke av disse alternativene vil du bruke til å overraske dem du er glad i?

Personlig Eleolado olivenolje

Personlig Eleolado olivenolje

Personlig pepperkvern

Personlig pepperkvern

Personlig emaljert kopp med bilde

Personlig emaljert kopp med bilde

Blog

Blog