Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

farsdagsgave

Kule presanger til en flott far(sdag)!

Snart er det farsdag!! Hvis du har verdens kuleste, herligste, snilleste, beste pappa er dette den perfekte dagen å overraske ham.
Je kunt van alles bedenken, van leuke cadeaus tot een mooie knutsel of misschien wel een combinatie van beiden. Heb je nog geen cadeau? Dan kunnen wij je helpen. Wij hebben een aantal simpele tips, om deze dag extra leuk te maken, voor je op een rijtje gezet.
grill-gærne fedre

For grill-gærne fedre

Solen skinner, våren er i full sving og snart kan vi nyte deilig sommervær. Hva er det fedre liker å gjøre når det blir 20 grader eller mer? Akkurat; ta frem grillen. Våre personlig tilpassede grillhansker er den perfekte gaven!
Hvis du vil overraske han med en orginal gave, bestill en notatbok og skriv inn noen deilige grilloppskrifter i den graverte notatboken du laget til ham. Notatboken har masse plass slik at han kan skrive inn sine egne favorittoppskrifter etterhvert. Hvis faren din ikke trenger skrive ned oppskriftene sine, kanskje du skal velge et kult skjærebrett for kjøtt, fisk og grønnsaker? Graver navnet hans på skjærebrettet for å vise alle at det er bare hans.

Sleutelhanger

For fedre som alltid mister nøklene sine.

Hvis faren din alltid mister nøklene sine, er en personlig tilpasset nøkkelring løsningen. Velg noen bilder av deg og faren din (eller hele familien) og raskt lag en orginal nøkkelring. Nå må du bare huske hvor du har gjemt gaven!


For fedre med hjemmekontor

Hvis faren din jobber mye hjemmefra og du vil gi han en praktisk gave, hva med et kult bilde eller magisk krus? Hver gang han klikker på musen eller tar seg en kaffekopp, blir han minnet på hvor mye du bryr deg om han, og en kjedelig arbeidsdag blir lysere. Hvis han har ledig plass på veggen kan du velge en kul poster med bilder, tegninger eller et motiverende sitat!

Sokker

For fedre som alltid ønsker seg sokker

Nytt i assortementet vårt er en kul gave for fedre som alltid ønsker seg sokker : personlig tilpassede sokker! Du kan personlig tilpasse dem ved å legge til ditt valg av bilde, eller kule illustrasjoner. Hvem blir ikke glad av å ha på seg morsomme sokker? Enhver kul far vil elske å ha på seg sokker med bilder av de fine barna sine. .


For fedre som elsker å være hjemme

Hvis faren din elsker å se på filmer, serier eller andre morsomme programmer, og noen ganger sniker seg til en høneblund på sofaen, overrask ham med en deilig pute med bilde av hele familien. Hans helt egne personlig tilpassede pute. Han kunne til og med ta den med på jobben eller bruke den som ryggstøtte.

sjokolade

For fedre som liker smakfulle godsaker

Hvis faren din liker godterier og er kjent for å sluke i seg alle godsakene, gi han sitt helt eget sjokoladelager! Det er mange sjokoladegaver å velge mellom, alle med en søt melding og/eller et bilde. Kombiner med et personlig tilpasset puslespill som han kan legge mens han nyter sjokoladen. Hvis faren din foretrekker en god drink, sjekk våre deilig øl, vin eller spritgaver. .Den kuleste faren. Sertifisert!

Hvis du mener at din far er verdens absolutt beste far, gjør det offisielt med et personlig tilpasset sertifikat. Perfekt til kontoret eller 'guttehulen' hans.

en bok for pappa

For superhelter og søte fedre

Hvis faren din er en superhelt, overrask ham med Ollimania-boken 'Min Store Helt'. Denne boken lar faren din spille hovedrollen med elefanten Olli og inkluderer til og med en sertifikat for beste pappa! Legg til faren din sitt navn slik at han kan være med på et kult eventyr sammen med Olli. Hvis du synes faren din er den søteste, gi han en Kjære Pappa-bok. Den handler om det spesielle båndet du og faren din har, og vil vise ham hvor mye han betyr for deg. Du kan til og med legge til ditt eget navn og gjøre det til en ekstra spesiell gave for faren din. .

Pappas første dag >>
Alle gaver til pappa >>