Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Bare litt til, så er det valentinsdag igjen! Hvordan skal du overraske din kjære i år? YourSurprise har listet opp de fineste valentinsaktivitetene for deg!

Valentine-aktiviteter

Hva kan dere gjøre på valentinsdagen? Hvert år dukker dette spørsmålet opp noen uker (eller måneder) før 14. februar. Ideelt sett ønsker du å finne på en original Valentinsdag-aktivitet, fordi det handler om den viktigste personen i livet ditt. Men det er ganske vanskelig, og lista ligger høyt.

YourSurprise gir deg derfor en hjelpende hånd! Har du lyst til å være kreativ på valentinsdagen? Da kan du kaste deg ut i en av de følgende valentinsaktivitetene. Ved å organisere det hele selv for din (hemmelige) kjærlighet vil du garantert score poeng.

1. Organiser en vinsmaking

Bli en vinkjenner

Har du tid til å forberede valentinsaktiviteten? Og liker din kjære et glass vin? Da kan du ta på deg rollen som sommelier og arrangere en vinsmaking for din kjære. Les deg opp og velg ut de vinene du ønsker å smake på. Forbered en hyggelig prat før hver vinsmaking. På den måten er du godt forberedt til den store dagen.

En morsom idé: Bestill viner med en hjemmelaget etikett som du designer spesielt for kvelden. Det gjør vinsmakingen ekstra spesiell og personlig!

2. Planlegg en skattejakt

La kjæresten din lete etter hint

Hvis du virkelig vil pakke ut og bruke god tid på å organisere den ultimate daten, kan du lage en skattejakt for din store kjærlighet. La skattejakten ha et tema, for eksempel kjærligheten deres, og besøk alle stedene som spiller en rolle i kjærlighetshistorien deres. Hvordan dere gjør det, er opp til dere, det finnes mange muligheter. Men hold det personlig, det er det som gjør skattejakten morsomst. Det er selvfølgelig interessant å vite for eksempel hvor gammel en bestemt kirke er, men det er mye morsommere å spørre hvor dere kysset hverandre for første gang i kirken.

Tipsene til skattejakten kan trykkes på et magisk krus. Disse tipsene vises bare når du heller varm drikke (som du tilfeldigvis har med deg) i det magiske kruset.

3. Sett sammen et puslespill

Den manglende puslespillbrikken

Foretrekker dere å være hjemme på valentinsdagen, men har lyst til å gjøre en aktivitet? Da kan dere legge et puslespill sammen. Det høres kanskje litt kjedelig ut, men et puslespill med hundrevis av brikker vil fort holde dere sysselsatt en god stund. Du kan også teste hvordan kjæresten din takler en slik utfordring. Spesielt interessant hvis dere ikke har kjent hverandre så lenge!

Går han eller hun systematisk til verks, eller blir det et eneste stort kaos? Utfyller dere hverandre som team, eller har dere motsatte tilnærminger? Puslespill gir innsikt! Før du vet ordet av det, faller brikkene i puslespillet på plass. Ekstra gøy: Bestill et personlig puslespill med ditt beste bilde og en søt hilsen til din kjære.

4. Se en romantisk komedie

Svimle bort sammen

Litt klisjé, men det er absolutt ikke noe galt med det på valentinsdagen. Det er deilig å se en romantisk komedie sammen i sofaen. Gjør det koselig med stearinlys og demp lyset. Kanskje kan dere kjøpe en projektor et sted for å få den ekte bisocoop-følelsen. Skal det bli Love Actually, Crazy Stupid Love eller heller den klassiske sjangeren med Pretty Woman eller The Notebook?

Når alt er klart, er det bare å ordne med snacksen, som selvsagt ikke bør mangle under den perfekte filmkvelden. Få laget sjokolader med bilde av deg selv for å gi kjæresten en ekstra overraskelse.

5. Lag mat til stjernene

Kjærlighet går gjennom magen

Vil du virkelig overraske din kjære i år? Da kan du gå på kjøkkenet og lage en valentinsmiddag til ham eller henne. Sett sammen en fin meny på forhånd med favorittrettene til din kjære. Dekk bordet vakkert og tenn levende lys for å skape ekstra romantikk. Selv om maten kanskje ikke er helt perfekt, gjør det ingenting. Uansett vil din kjære bli imponert over innsatsen du har lagt ned.

Du fullfører middagen med personlige vinglass. Med glass med initialene dine på skåler du på beste måte for kjærligheten.

Hjerteformet puslespill

Hjerteformet puslespill

Sjokoladepraliner

Sjokoladepraliner

Hvitvinsglass med gravering

Hvitvinsglass med gravering

Magisk kopp med bilde

Magisk kopp med bilde

Benjamin Bear

Benjamin Bear

Nøkkelring hjerte - 2 deler

Nøkkelring hjerte - 2 deler

Fleecepledd med kjærlighetstema

Fleecepledd med kjærlighetstema

Blog

Blog