• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 1500 personlige gaver!
Hver gave med foto og / eller tekst
Send gaven direkte til mottakeren.
Legg til et gratulasjonskort som gave.
Hver gave med foto og / eller tekst
Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.
Send gaven direkte til mottakeren.
Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.
Legg til et gratulasjonskort som gave.
I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.
Gave til ham
Hva våre kunder sier
9.8
Se alle 685 anmeldelser
Elsa
på 14-01-21

". "

8 fra 10
Ingrid
på 14-01-21

"Alt helt topp! Fra bestilling til mottak. Rask levering. Topp kvalitet på innholdet. Vet ikke som kan.."

10 fra 10
Eli
på 12-01-21

"Har bestilt flere glass og mottakere av gavene har vært veldig imponert. Glassene var av god kvalitet.."

10 fra 10
Unike gaver til menn

Gaver til ham

OK, vi er enige med deg, det er ikke alltid like lett å finne en fin gave til en mann. Noen ganger kan det virke som om menn, enten ikke vet hva de ønsker seg, eller så ønsker de seg store, dyre gaver, som en Ferrari. Hva skal du gjøre? Heldigvis har vi mange gode gaveideer til både store og mindre lommebøker. Det går ikke galt hvs du lager en virkelig unik og personlig gave som han garantert ikke ennå har!

En gave til bestevennen

Bestevennen er ikke bestevennen uten grunn. Han er alltid der for deg, du kan ringe ham midt på natten og han tilbyr alltid et lyttende øre. Disse vennskapene er sjeldne og enormt verdifulle. Kanskje du ønsker å takke ham for at han er han, eller gi ham en original gave til bursdagen hans. Hvorfor ikke gi ham noe han virkelig vil like? Ikke bare et gammelt ølgavesett, men et ølgavesett med eget navn og/eller bilde? Eller en vakker trekasse med yndlingsdrikken? Du kan legge til et bilde på lokket for å gjøre det til en virkelig personlig gave. Vi har et utvalg av åtte forskjellige brennevin å velge mellom, det er sikkert at han liker et av dem. Foretrekker han whisky? Da kan du bestille en flaske whisky i en eske med trykk! Vi har til og med noen kule Peaky Blinders gavesett med rom, gin eller whisky og et personlig glass. Mange alternativer å velge mellom!

En gave til mannen eller kjæresten din

Å velge en gave til kjæresten kan være veldig vanskelig, siden du virkelig ønsker å gjøre ham lykkelig. Det trenger ikke å være så vanskelig som du tror, fordi det er enkelt å personlig tilpasse gaven med bilde og/eller tekst, det er omtenksomt og gjør gaven din spesiell.
Hos YourSurprise tilbyr vi mange flotte gaver som du kan tilpasse. Hva med et fint krus, lerret eller veggklokke? Hvis kjæresten din liker godteri, vil han elske et Milka-hjerte med navn og bilde. Hvis han liker å lage mat eller å grille når det er sol, vil vi anbefale et skinnforkle inngravert med navnet hans. Hvis du leter etter en gave med et sentimentalt preg, kan du sette sammen et personlig fotoalbum av mange opplevelser og se frem til å få nye.

Gave til en venn eller kollega

Leter du etter en liten gave du kan overraske eller takke en venn eller kollega med? Det trenger ikke alltid være en stor eller dyr gave. For mange mennesker er det virkelig tanken som teller. Våre personlige sjokoladegaver er perfekte for dette, de kan tilpasses til enhver anledning. Hvis du vil overraske eller spøke med en kollega, kan du gi bort kule skjorter med trykk av en personlig tekst og/eller bilde.

Gave til pappa

Det kan være lurt å takke faren din for alt han gjør for deg. Hjalp han til med å pusse opp huset? Hentet han deg fra treningen eller skolen hver dag? Brukte han timer på å hjelpe deg med lekser? Vi har mange morsomme gaver til fedre, med design spesielt til dem!

Typiske gaver til menn

Kort sagt, menn anser disse som gode gaver:
- en gave som inkluderer øl
- en gave som inkluderer brennevin, vin eller whisky med en personlig etikett eller etui
- personlig sjokolade med navn og/eller bilde
- et inngravert skinnforkle med navn (hvis han skal lage mat)


Spre litt lykke

Vi tror at gaver gjør folk glade. Ikke bare er det moro å motta gaver, men også å gi dem. Vis ham hvor mye han betyr for deg, eller takk ham for alt han gjør for deg. Vi er sikre på at du kan skape et varig minne med en vakker, personlig gave. Spre litt lykke!