Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Bordduk med trykk - 200x100cm
Bordduk med trykk - 200x100cm
Bordduk med trykk - 200x100cm
Bordduk med trykk - 200x100cm
Bordduk med trykk - 200x100cm
Bordduk med trykk - 200x100cm
Bordduk med trykk - 200x100cmBordduk med trykk - 200x100cmBordduk med trykk - 200x100cmBordduk med trykk - 200x100cmBordduk med trykk - 200x100cmBordduk med trykk - 200x100cm

Bordduk med trykk - 200x100cm

Utsolgt
kr 779
Skarpt og fargerikt trykk
Myk bomullsblanding
Kan tas i vaskemaskinen

Gavespesifikasjoner

Mer informasjon:
Materiale: Bomull- og polyesterblanding 
Mål: 200 x 100 cm 
Trykk: Fullt trykk på en side 
Tilpassing: Med egne bilder og egen tekst 

Vaskeinstrukser:
- Bordduken kan vaskes på 40°C 
- Burde ikke tørkes i tørketrommelen

Ethvert middagsselskap blir en fest med denne duken med eget motiv

Har dere ofte koselige middagsselskaper i familien, eller i vennegjengen? Neste gang burde du overraske verten med denne unike og personlige bordduken. Denne flotte duken kan du nemlig designe helt selv! Du kan velge blant flere av våre stilige design og legge til dine egne bilder og din egen tekst. Alt ordner du veldig enkelt i vårt redigeringsprogram. Den personlige duken er en flott gave til bestemor, mamma og pappa eller til en i vennegjengen. Eller kanskje trenger du en ny duk selv?

Våre bordduker med trykk er laget av en myk bomullsblanding. Du kan også velge blant ulike størrelser slik at du får en duk som passer perfekt til dine behov. Når du er ferdig med dukens design ordner vi resten for deg. Har du et par stykker i omgangskretsen som på en eller annen måte alltid klarer å søle? Ikke bekymre deg, duken kan tas i vaskemaskinen! Design din egen bordduk med bilde og/eller tekst i dag!

Bordduk til bedriften?
Om du ønsker å bestille et større antall, vær vennlig å ta kontakt med vår bedriftsavdeling.

FAQ

Designe og bestille
Hva er å designe og hvordan fungerer dette på nettstedet?
Ved å klikke på den knappen "Lag eget design" kan du begynne å utforme din egen gave. I vårt redigeringsprogram kan du designe gaven akkurat slik du ønsker, slik at du får en personlig og unik gave. Du kan legge til egne bilder og/eller tekst. Hvis du vil, kan du også velge et av våre kule design for å gjøre gaven din helt unik.

Er eget design inkludert i prisen?
Prisen som vises på nettsiden inkluderer ditt unike design - enkelt og greit!

Hvordan vet jeg om bildt mitt er av riktig kvalitet?
I redigeringsprogrammet vil du motta et varsel om kvaliteten på bildet ikke er godt nok. Er du fortsatt i tvil om kvaliteten på bildet ditt? Ta kontakt med vår kundeservice; de er glade for å hjelpe deg!

Hvilket format kan jeg laste opp bildet i?
Du kan laste opp JPG- og PNG-filer i redigeringsprogrammet vårt. Er dette for teknisk for deg eller har du et bilde av et annet format du gjerne vil bruke? Ta kontakt med vår kundeservice; igjen, de er glade for å hjelpe deg!

Hva om fargen eller alternativet jeg vil ha ikke er tilgjengelig?
Leter du etter en bestemt gave eller en gave i en bestemt farge, men kan du ikke finne denne på nettstedet? Ta kontakt med vår kundeservice.

Hva er et kort og hvordan legger jeg til dette i bestillingen min?
Om du klikker på "legg til kort" i handlevognen kan du legge med et morsomt kort til gaven din. Du kan skrive en personlig melding på kortet, som vi skriver ut og legger ved pakken. Slik vet mottakeren nøyaktig hvem han eller hun har å takke for den flotte overraskelsen.

Blir gaven min pakket inn?
(Foreløpig) tilbyr vi ikke denne tjenesten. Vi leverer våre gaver i en festlig gaveekse. Det betyr at din gave er klar til å bli gitt bort, eller at den kan sendes direkte til mottakeren.
Leveringstid, leveringsalternativer og frakt
Kan jeg velge en leveringsdato?
Det er ikke mulig å velge en bestemt leveringsdato.

Hva er leveringstiden og når mottar jeg gaven min?
Leveringstiden er indikert på produktsiden til gaven. Du kan stole på at vår operatør leverer gaven din denne dagen.

Hvilke leveringsalternativer kan jeg velge mellom?
For tiden er det ikke mulig å velge et leveringsalternativ. Gaven du bestiller sendes enten som en pakke eller som postbokslevering. Vil du vite hvilket alternativ bestillingen din faller inn under? Ta kontakt med vår kundeservice.

Betaling
Hvordan kan jeg betale bestillingen min?
Vi tilbyr følgende betalingsmåter: Paypal, kredittkort, faktura via Klarna eller overføring via nettbanken. Ved overføring via nettbanken vil levering av gaven din skje opptil 3 dager senere. Dette er fordi det kan ta opptil 3 dager før betalingen kommer fram.

Gave mottatt
Hva om gaven ikke falt helt i smak?
Ta kontakt med vår kundeservice, de hjelper deg gjerne med å finne en passende løsning.

Blir fakturaen sendt sammen med bestillingen?
Ingen faktura sendes med bestillingen din. Du vil alltid motta fakturaen i bekreftelsesmeldingen og du kan alltid finne den på din MySurprise-konto. Dette betyr at du enkelt og trygt kan få gaven levert direkte til mottakeren - noe som gjør det til en ekte overraskelse!
Vis mer
Vis mindre

Bedriftsbestilling?

Interessert i å bestille et større antall av denne gaven? Ta kontakt og motta et pristilbud. Vi er tilgjengelige på arbeidsdager fra kl. 8.30 til 17.00.

Hver gave har en unik personlig tilpasning
Legg enkelt inn store bestillinger
Vi sender til hele verden
Sendes direkte til mottakeren

Vil du heller motta prisoverslaget via e-post?