• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
< Tilbake
Sjokoladeeske - I love Milka! - LærerSjokoladeeske - I love Milka! - LærerSjokoladeeske - I love Milka! - LærerSjokoladeeske - I love Milka! - LærerSjokoladeeske - I love Milka! - LærerSjokoladeeske - I love Milka! - Lærer
Sjokoladeeske - I love Milka! - LærerSjokoladeeske - I love Milka! - LærerSjokoladeeske - I love Milka! - LærerSjokoladeeske - I love Milka! - LærerSjokoladeeske - I love Milka! - LærerSjokoladeeske - I love Milka! - Lærer

Personlig Milka-gaveeske - Lærer

kr 99
Bedriftsbestilling
  • De beste designene i din egen skapelse
  • Unik gaveeske av det sterkeste materialet
  • Delicious Milka pralines med hasselnøtt-nougat fylling
Laget med kjærlighet
Vi lager gaven nøyaktig slik designet av deg
icon
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Mer informasjon om personlig Milka-gaveeske til lærere:
Sjokolade: alpe-melkesjokolade fylt med hasselnøttnougatkrem
Fasong: blomsterformet
Antall praliner: 20
Vekt: 110 gram
Mål: 19,5 x 18 x 2 cm
Personlig tilpasset med: navn og personlig tekst
Trykk: ultraskarp og i fullverdige farger

Av tekniske årsaker er det ikke mulig å trykke kyrillisk, tyrkisk, arabisk, gresk, skandinavisk eller spesialtegn.

OBS: Hvis temperaturen utendørs er høyere enn 25 ºC kan vi ikke garantere for sjokoladekvaliteten. Hvis du har spørsmål kan du kontakte vår kundeservice.

Overrask læreren din med en unik og personlig Milka-gaveeske

Har du verdens beste lærer? Hjalp de deg med å forstå vanskelige fag, eller kanskje du vil savne dem etter skoleslutt? Si takk med en unik Milka-gaveeske. Sett et personlig preg på gaven ved å legge til lærerens navn samt en personlig melding. Fantastisk som gave ved skoleavslutningen.

Den unike Milka-gaveesken til lærere inneholder intet mindre enn 110 gram med utsøkt Milka-sjokolade. De blomsterformede pralinene er fylt med hasselnøttnougatkrem som vil gi deg vann i munnen. Det er enkelt å personlig tilpasse gaveesken. Bare legg til navn og en personlig melding i redigeringsverktøyet. Det er det hele! Vi trykker deretter ditt design på gaveesken i fullverdige farger. Lag en gaveeske til læreren din nå!

Gaveeske til alle lærerne? Kontakt vår bedriftsavdeling for mer informasjon.

Designe og bestille
Hva er å designe og hvordan fungerer dette på nettstedet?
Ved å klikke på den grønne knappen "Lag eget design" kan du begynne å utforme din egen gave. I vårt redigeringsprogram kan du designe gaven akkurat slik du ønsker, slik at du får en personlig og unik gave. Du kan legge til egne bilder og/eller tekst. Hvis du vil, kan du også velge et av våre kule design for å gjøre gaven din helt unik.

Er eget design inkludert i prisen?
Prisen som vises på nettsiden inkluderer ditt unike design - enkelt og greit!

Hvordan vet jeg om bildt mitt er av riktig kvalitet?
I redigeringsprogrammet vil du motta et varsel om kvaliteten på bildet ikke er godt nok. Er du fortsatt i tvil om kvaliteten på bildet ditt? Ta kontakt med vår kundeservice; de er glade for å hjelpe deg!

Hvilket format kan jeg laste opp bildet i?
Du kan laste opp JPG- og PNG-filer i redigeringsprogrammet vårt. Er dette for teknisk for deg eller har du et bilde av et annet format du gjerne vil bruke? Ta kontakt med vår kundeservice; igjen, de er glade for å hjelpe deg!

Hva om fargen eller alternativet jeg vil ha ikke er tilgjengelig?
Leter du etter en bestemt gave eller en gave i en bestemt farge, men kan du ikke finne denne på nettstedet? Ta kontakt med vår kundeservice.

Hva er et kort og hvordan legger jeg til dette i bestillingen min?
Om du klikker på "legg til kort" i handlevognen kan du legge med et morsomt kort til gaven din. Du kan skrive en personlig melding på kortet, som vi skriver ut og legger ved pakken. Slik vet mottakeren nøyaktig hvem han eller hun har å takke for den flotte overraskelsen.

Blir gaven min pakket inn?
(Foreløpig) tilbyr vi ikke denne tjenesten. Vi leverer våre gaver i en festlig gaveekse. Det betyr at din gave er klar til å bli gitt bort, eller at den kan sendes direkte til mottakeren.
Leveringstid, leveringsalternativer og frakt
Kan jeg velge en leveringsdato?
Ja, det er mulig! For de fleste gavene er det mulig å velge når gaven skal leveres. Dette kan velges når du har gaven din i handlevognen.

Hva er leveringstiden og når mottar jeg gaven min?
Leveringstiden er indikert på produktsiden til gaven. Du kan stole på at vår operatør leverer gaven din denne dagen.

Hvilke leveringsalternativer kan jeg velge mellom?
For tiden er det ikke mulig å velge et leveringsalternativ. Gaven du bestiller sendes enten som en pakke eller som postbokslevering. Vil du vite hvilket alternativ bestillingen din faller inn under? Ta kontakt med vår kundeservice.

Betaling
Hvordan kan jeg betale bestillingen min?
Vi tilbyr følgende betalingsmåter: Paypal, kredittkort, faktura via Klarna eller overføring via nettbanken. Ved overføring via nettbanken vil levering av gaven din skje opptil 3 dager senere. Dette er fordi det kan ta opptil 3 dager før betalingen kommer fram.

Gave mottatt
Hva om gaven ikke falt helt i smak?
Ta kontakt med vår kundeservice, de hjelper deg gjerne med å finne en passende løsning.

Blir fakturaen sendt sammen med bestillingen?
Ingen faktura sendes med bestillingen din. Du vil alltid motta fakturaen i bekreftelsesmeldingen og du kan alltid finne den på din MySurprise-konto. Dette betyr at du enkelt og trygt kan få gaven levert direkte til mottakeren - noe som gjør det til en ekte overraskelse!

Et direkte prisoverslag for Personlig Milka-gaveeske - Lærer ?

Interessert i å bestille et større antall av denne gaven? Ta kontakt og motta et pristilbud. Vi er tilgjengelige på arbeidsdager fra kl. 8.30 til 17.30.

23 96 25 90

Kjempefin som bedriftsgave
Gavene blir laget og sendt samme dag som du bestiller dem
Mer enn 1200 forskjellige gaver
Kan lages enkeltvis

Vil du heller motta prisoverslaget via e-post?

Kan jeg hjelpe deg?
1 med