• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 1500 personlige gaver!
Hver gave med foto og / eller tekst
Send gaven direkte til mottakeren.
Legg til et gratulasjonskort som gave.
Hver gave med foto og / eller tekst
Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.
Send gaven direkte til mottakeren.
Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.
Legg til et gratulasjonskort som gave.
I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.
Alle Takk gaver
Hva våre kunder sier
9.9
Se alle 313 anmeldelser
Hege
på 24-05-20

"Dere gjør en utrulig god jobb, veldig fornøyd med dere:) ❤ "

10 fra 10
Karen
på 20-05-20

"Kjempefornøyd 🥳 "

10 fra 10
Rita
på 16-05-20

"Hei. Har ikke noe å utsette på første bestilling. 😊 "

10 fra 10

Takk gaver

Noen ganger trenger du bare litt hjelp. Det spiller ingen rolle om det er noe stort eller lite. Kjenner du en person som alltid er der for deg når du trenger dem? Overrask denne vakre personen med en personlig takk gave! Vi vet alle at et bilde er verdt tusen ord. Det er derfor vi tilbyr muligheten til å personliggjøre noen takk gave med ditt valg av design, foto og melding. Hver takk gave blir personlig på YourSurpise!

Personlig telefon tilfeller

I dag og alder har vi alle en telefon med oss ​​ganske mye døgnet rundt. De er fylt med telefonnummer til venner, familie og noen ganger til og med arbeid. I tillegg holder de ofte en omfattende samling av bilder du har tatt deg selv. Med så mye verdifull informasjon på telefonen du vil sørge for at den er beskyttet når som helst. Den beste måten å holde en telefon beskyttet er med en telefon tilfeller egnet for den aktuelle typen.

Hvordan kommer designen du vil ha, aldri tilgjengelig i telefonmodellen du har? Det problemet hører til fortiden nå! På YourSurprise kan du designe ditt eget fotoveske med et design, bilde og et valgfritt budskap. Vi tilbyr personlige telefonvesker til et stort utvalg av telefonmodeller, slik at du alltid finner et tilfelle som passer til telefonen din. Denne gaven er ikke bare personlig og morsom, men det er også praktisk!

Personlige mansjettknapper

Leter du etter en passende takk gave til en forretningspartner eller kollega? Et godt eksempel på en takk gave er mansjettknapper. Manchetknapper kan tilpasses med selskapets logo eller et formelt bilde. Du kan også ha noen initialer gravert på firkantede eller ovale mansjettknapper. Personlige mansjettknapper er en stilig måte å si takk på i et formelt miljø. Men de er også en flott gave til noen som nettopp har landet sin første jobb, en kampanje eller startet egen virksomhet!

Er kleskode på jobben din ikke nødvendig med mansjettknapper, men er du fortsatt på utkikk etter en takk gave til en forretningspartner, sjef eller kollega? Gi dem en visittkortholder ! Har du visittkort, men de blir alltid skadet i jakken lommen eller du fortsetter å miste dem? Hold visittkortene dine på ett sted og skader gratis med en personlig visittkortholder! Du kan grave selskapets logo eller et bilde på det for et personlig preg. Stilig og praktisk!

Forkle

Kjenner du noen som elsker å lage deilige retter og spektakulære kaker? Si takk med et personlig forkle ! Du kan personliggjøre denne gaven med ditt eget bilde eller tekst, eller bruk en av de mange designene i redaktøren.

Koking på kjøkkenet er forskjellig fra å lage mat på grillen. Av denne grunn har vi designet et forkle som passer for denne jobben også! Grillforkleet kommer med spesielle lommer til en spatel, to tang, en gaffel og to ovnshansker. Du kan tilpasse ovnshanskene med et design, bilde eller tekst etter eget valg. Grillverktøyene er inkludert i pakken, så du er umiddelbart klar til å brenne opp BBQ!