• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
< Tilbake
Alle Veggdekorasjoner gaver
Hva våre kunder sier
9.9
Se alle 252 anmeldelser
Tabassum
på 16-01-20

"Er superfornøyd med magic koppen, bildet hadde god kvalitet. Gleder meg til å gi gaven til min kjære.."

10 fra 10
Laila
på 14-01-20

"Alt ser bra ut. Rask og ryddig behandling og levering. Klart og godt trykk, men kan ikke svare på kvaliteten.."

9 fra 10
Andreas Gustav..
på 13-01-20

"Can't complain! I want to congratulate you, your business is marvelous! "

9 fra 10

Veggdekorasjon

Det er mange måter å gjøre huset ditt føles som et hjem. Måten du pynter på gjør det stor forskjell. Med så mange alternativer å dekorere er det enda vanskeligere å finne noe du liker. På YourSurprise kan du gjøre hvert stykke veggdekorasjon unikt fordi du er den som designer det! Bruk redigeringen til å tilpasse hvert element med favorittbildene dine. Legg til en søt liten melding, og du har den perfekte hjemmegangsgaven !

Foto på lerret

Riktig iøynefallende kunst er kunsten du lager deg selv! Et vakkert bilde fra familien, et landskap eller kjæledyr blir blikkfangeren til rommet når du skriver dem ut i stor størrelse. Det er en enkel og morsom måte å legge til livet på et rom og fylle opp bare vegger. Et bilde på lerret er den perfekte gaveen for eksempel en innflytelse, bryllup eller bursdag. Ikke bare kan du skrive ut ditt favorittbilde på lerret, men også på aluminium, tre eller en plakat. En annen unik måte å dekorere på er å bruke bildene dine på mer uvanlige gjenstander som en klokke, speil eller hatstand .

Nøkkelstativ

Kan du ikke finne din (bil) nøkler om morgenen hver gang du går på jobb? Løsningen er enkel! Legg til et nøkkelhylle i hjemmet ditt, og det vil aldri bli noe nytt søk på nøkler igjen! Heng det i gangen eller ved siden av garderoben, så du vil alltid gå forbi den på vei inn og ut av huset. Design nøkkelhylle med et morsomt design, bilder og tekst etter eget valg. Denne personlige nøkkelhylle er den perfekte gaven til et innflytelsesfest eller bryllup!

Bildefliser

Når du har mange bilder som alle fortjener et spesielt sted i ditt hjem, velg bildetildene ! I stedet for et stort bilde kan du lage en morsom effekt med et par fliser sammen. Du kan alternere med bilder og tekst for å gi det en lekfull utseende. Med de mange designene å velge mellom i redaktøren, vil du alltid finne noe som passer inn i ditt hjem. Bildefliser er en ekte gave til enhver anledning! Flisene er ikke bare fantastisk for dekorasjon, de er også en god bedriftskamp når du legger til logoen til firmaet ditt.
+ Les mer...
Kan jeg hjelpe deg?
1 med