Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

personalised Christmas gift guide

Gi de beste personlig tilpassede gavene denne julen

Julen er den perfekte anledningen til å ikke spare på noe når det gjelder gaver. Har du tenkt på hvordan du vil overraske familie og venner i år? Hva slags gave vil du gi til besteforeldrene dine? Kommer du til å trenge personlig tilpassede gaver som barna dine kan gi til noen? Ta en titt på julegaveguiden vår for å få inspirasjon!


Gi slektninger den perfekte gaven til huset

Det er aldri feil med en nydelig, personlig tilpasset gave til huset, som tilfører et personlig preg og stil. Hvis du har familie som setter opp treet sitt så tidlig de kan, hva med å overraske dem med deres egne, personlig tilpassede julekuler? Med bilde og/eller tekst som du har valgt, er de garantert å få æresplassen på treet, og de kan til og med bli sendt direkte til den adressen du oppgir. Hvis mottakeren du tenker på, liker å tilbringe tid på kjøkkenet, kan du overraske ham eller henne med et personlig tilpasset forkle, med navnet eller teksten som du velger. Hvis dere tilbringer kvelden sammen, og pizza står på menyen, kan du velge en personlig gravert pizzafjøl dekorert med en av våre morsomme designer, sammen med et navn eller en tekst du velger selv. Ser du etter en praktisk gave? Hva med en unik, personlig tilpasset håndsåpe! Mottakeren påminnes deg og øyeblikket gaven ble overrakt, hver gang han eller hun vasker hendene.
Overrask barna dine med morsomme, pedagogiske presanger

Det behøver ikke å være vanskelig å kjøpe presanger til barn. Dere kan skrive en liste sammen og på den måten finne ut hva de ønsker seg til jul eller bursdag. I år kan du kanskje kombinere moro med læring når det gjelder gavene deres! Å lese en bok sammen er en flott anledning til å hjelpe dem med å lære å lese, fortelle historier og oppmuntre dem til å bruke fantasien sin. Enda bedre er det om navnet til den lille dukker opp i boken! En kveld med lesing i barnets egen lille stol høres unektelig gøy ut. Hvis barnet begynner å vandre rundt, kan en balansesykkel hjelpe det med å finne balansen, og det er kjempegøy. Hvis barnet skulle falle, kan du trøste det med noen godsaker!
Takk besteforeldrene dine, en lærer og andre du er glad i for det fine året

Det er alltid en god idé å takke noen for å være der for deg. Kanskje vil du takke foreldrene dine for å være så supre besteforeldre til barnet ditt, eller besteforeldrene dine for å tatt seg av deg i en vanskelig periode, eller kanskje du bare er glad for at du kan være sammen med dem. I så fall kan du overraske dem med en spesiell gave, som et hjerte av tre for å vise dem hvor glad du er i dem, eller et personlig fotoalbum fullt av glade øyeblikk dere har opplevd sammen.
Vet du hvem ellers du kan overraske med en julegave i år? Læreren til barnet ditt. Han eller hun har gjort sitt aller beste, funnet på nye, morsomme og pedagogiske ideer for å holde barna interessert gjennom en vanskelig tid, og det fortjener å bli anerkjent. Retrobilder, for eksempel, er en flott idé. Du kan velge å få 12 eller 24 bilder fremkalt som et koselig minne om akkurat denne klassen. På den annen side slår aldri godsaker feil!
Overrask din kjære med en ekstra spesiell gave

Noe av det beste i verden er å overraske personen du elsker høyest, og julen er den perfekte anledningen til å gjøre noe spesielt. En morsom gave, som en personlig tilpasset Magisk kopp, er supert! Hvis du ser etter noe som er litt mykere, kan du velge en personlig tilpasset bamse, som han eller hun kan kose med når du er borte. En nøkkelring av lær er en subtil, men omtenksom gave, ettersom den vil minne din kjære om deg hver gang han eller hun griper nøklene. Hvis det er noe søtere du ser etter, kan du velge en XXL Côte d'Or sjokoladeplate. Kanskje kjæresten til og med lar deg få smake!
Vi håper at bloggen vår har inspirert deg til å overraske dine kjære med den perfekte julegaven denne julen. Hvis du trenger mer inspirasjon, kan du se bloggen vår eller øyeblikk-sidene. Det finnes noe spesielt for enhver!