Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Nå er det snart Valentinsdagen og enten du er fan eller ikke, så finnes det alltid en god grunn for å feire kjærligheten. Valentinsdagen er en super anledning for å stoppe opp og tenke på de du er glad i. Dette kan være foreldrene dine, gode venner, besteforeldre eller kjæresten din. Vis dem at du tenker på dem med en (liten) gave, eller organiser en hyggelig dag sammen. Hvis du trenger litt inspirasjon for å finne på gaver og noe koselig å gjøre på Valentinsdagen, så har du kommet til riktig sted. Ta en titt under for å se våre morsomme idéer.

Aktiviteter på Valentinsdagen

Vi har laget en liste med morsomme idéer til Valentinsdagen, inkludert noen morsomme gaveidéer. Valentinsdagen vil garantert bli en suksess med disse idéene:

 • Det trenger ikke å være dyrt å gjøre noe hyggelig sammen. Hvis du har lyst til å overraske kjæresten din, kan du be ham eller henne om å møte deg der dere hadde deres første date. Det er et perfekt sted for å mimre og starte feiringen.
 • Du kan overraske noen med en koselig kveld hjemme med stearinlys, nydelig mat og et album album med favorittbildene deres. Denne idéen fungerer veldig godt sammen med partneren din, men passer også hvis du vil overraske en god venn.
 • Skriv et håndskrevet brev eller dikt hvor du forteller hvordan du føle.
 • Heb je geen Valentijn maar wil je wel iets leuks doen? Nodig dan een goede vriend/vriendin uit zet deze persoon eens flink in het zonnetje. Verzamel jullie mooiste, gekste en dierbaarste foto’s bij elkaar en verras je vriend of vriendin met een leuke magic mok met daarop jullie leukste fotomomenten.
 • Fyll en krukke eller en boks med lapper hvor du har skrevet ned alle de morsomme aktivitetene du vil gjøre sammen med personen. Dette kan være alt fra å besøke et museum til å se en film sammen, eller kanskje å lage en treretters middag. Så kan dere trekke en lapp av og tid, og nyte kvalitetstid sammen.
 • Se solnedgangen sammen. Ta med en flaske champagne og to personlige glass. Perfekte romantiske omgivelser.
 • Hvis du er kreativ og liker å slå på stortromma, kan du organisere en skattejakt som inkluderer alle stedene som betyr noe spesielt for dere. Da kan dere mimre og skape nye minner på en og samme tid.
 • Hvis du alltid har hatt lyst på noen flotte bilder av deg og partneren din sammen, kan du få en fotograf til å møte dere i skogen eller på stranden. Det finnes ikke noen bedre dag for en romantisk fotografering.
 • Hvis solen skinner kan dere gå en lang tur i skogen eller på stranden. La vinden blåse gjennom håret mens dere snakker sammen og avslutt turen med å varme dere med noe godt å drikke på en pub i nærheten.

Valentinsgaver

En gave trenger verken å være dyr eller spektakulær. Det er tanken som teller, og derfor er det kjempefint å gi et kort, sjokolade eller en nøkkelring! Det å pakke opp en gave som inneholder et koselig bilde eller en hilsen vil få noen og enhver til å smile. Vi har satt sammen en liste med perfekte små, romantiske gaver som du kan la deg inspirere av:

 • En nøkkelring med et bilde av deg og partneren din sammen. Den blir med overalt
 • Personlige sokker kan være både morsomme og originale gaver. Sett et morsomt bilde på sokkene, så de blir en perfekt liten valentinsgave.
 • Hvis du ikke har kjent dem så lenge, men har lyst til å overraske dem med en gave, kan du sende litt sjokolade og et personlig kort. Dette fungerer også bra hvis du er hemmelig forelsket.
 • En snøkule med hjerter i stedet for snø og et koselig bilde inni er også en flott romantisk gave. Denne gaven er også super hvis du vil overraske foreldrene dine eller en god venn. Den vil se flott ut hjemme hos dem og minne dem om deg.
 • Og hva med en pute pute med et bilde og kjærlighetstema.

De beste valentinsgavene

Hvis du har bestemt deg for hva du vil gjøre på Valentinsdagen, kan du ta en titt på de fantastiske gavetipene under for å finne en overraskelse til kjæresten. Hvis du har lyst til å se flere gaveidéer, finner du alle våre valentinsgaver her

Giant personlig Milka-sjokolade

Giant personlig Milka-sjokolade

Magisk kopp med bilde

Magisk kopp med bilde

Tørket blomstergave med personlig stativ

Tørket blomstergave med personlig stativ

Trekort med bilde

Trekort med bilde

Snøkule

Snøkule

Champagneglass med gravering

Champagneglass med gravering

Nøkkelring hjerte - 2 deler

Nøkkelring hjerte - 2 deler

Blog

Blog