Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

73 gaver

Du har sett 48 av 73 gaver

Julegaver til bedrifter

Julegaveideer for ansatte 2023

Hvilken julegave skal du gi dine ansatte i 2023? Mat og vin er en sikker vinner. Slik kan de ansatte glede seg over å smake noe nytt! Du kan starte nedtellingen til jul med en sjokoladekalender, personlig tilpasset hver og en av dine ansatte. Det blir aldri for mye sjokolade i jula! Her er de beste gavene til de ansatte, som inneholder mat og vin:

  • Champagneflasker
  • i personlig forpakning eller i sett med glass
  • Personlig tilpasset sjokolade, fra de beste merkene
  • Godteripakker, også i ekstra stort format!
  • Julepakker med flaske og snacksOg mange andre! Sjekk ut alle sjokoladene og godteriet . I tillegg til spiselige produkter har vi gaver som passer til alle, som graverte glass, skjærebrett i tre, vinpakker og mye mer! Oppdag alle ideene til bedriftsjulegaver på YourSurprise. Ta også en titt på bedriftsgavene til slutten av året

Bedriftsjulegaver fra kun 1 del

Ønsker du å lage en personlig tilpasset bedriftsjulegave i kun noen få deler? Med YourSurprise kan du lage din personlig tilpassede bedriftsjulegave fra kun én del! Design gaven din raskt og enkelt på nett, legg til en logo, et bilde og/eller et navn med en melding.

Bedriftsjulekort

Noen bedrifter foretrekker å sende eller dele ut et personlig tilpasset julekort. De siste årene har det f.eks. vært særlig populært å overraske de ansatte med et gavekort. Del det ut sammen med et kort du selv har laget på nettet.