• Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
  • Mer enn 2000 personlige gaver!
< Tilbake
Alle Klær (baby og voksen) gaver
Gavefinner
Vis filtre
Skjul filtre
For hvem
For hvem
Slags klær
400 gaver til: Klær (baby og voksen)
Hva våre kunder sier
9.9
Se alle 259 anmeldelser
Annette
på 21-01-20

"Superfint trykk på veska, ble som jeg håpet. Kunne ønske det var en lomme på utsiden / baksiden av veska.."

9 fra 10
monica
på 20-01-20

"Jeg synes dere er kjempebra! Rask levering og god kvalitet. Enkelt og finne frem på sidene deres..keep.."

10 fra 10
Kristin
på 20-01-20

"Flott service og fine produkt "

10 fra 10

Klær

Leter du etter et unikt stykke klær og føler du kreativ og ønsker å designe ditt eget? Design ditt eget unike klær veldig enkelt. Du kan bruke dine egne bilder og tekst, men også en bedriftslogo. Personlig klær er en perfekt gave, men også morsomt for lagaktiviteter som teambygging, familie moro og bachelor- eller hønepartier! Du kan finne noe for enhver anledning. Fra uformelle ting som flip flops til bånd. Alle gaver sendes til en adresse etter eget valg i en fargerik pakke som du kan legge til et gratis, små gratulasjonskort.

Design din egen t-skjorte

Vil du bare ha din egen unike t-skjorte? Skal du til en festival og du leter etter det beste antrekket? Trenger fotballaget ditt nye skjorter? Design dine egne t-skjorter for enhver anledning på YourSurprise! Har ditt navn, klubb, foto eller logo trykt på t-skjorter. Du kan velge å ha designet ditt trykt på framsiden, baksiden og ermene. Det er mange forskjellige design klar for deg i redaktøren, alt du trenger å gjøre er å legge til et bilde eller et navn. Stå ute har aldri sett dette bra ut!

Personlig baby gaver

Overrask en (snart være) mor med super søte personlige baby gaver ! En baby bodysuit kan tilpasses med en søt design eller et bilde av ditt valg. Du kan også legge til navnet på babyen eller en søt liten melding til den. Velg en matchende fargehatt og tilpass den med samme design for å lage et matchende antrekk. Du kan legge til et bilde og en tekst av ditt valg til baby t-skjorter som en morsom og personlig baby gave. En personlig bib vil holde dette søte antrekket rent.

Personlig forkle

Matlaging er morsomt! Spesielt hvis du kommer til å spise dine deilige kreasjoner etterpå. Kjenner du noen som lett kan være kokk i en restaurant? Overrask denne personen med sin egen personlige forkle. Ha navnet trykt på forkleet og legg til et bilde i et av designene. Det er også personlige forkle for de små kokker. Barnas forklær vil holde klærne rent og matlaging supergøy! Vi har ikke glemt BBQ elskere heller. Det er et spesielt grillforkle komplett med verktøy som er spesielt designet for matlaging på grillen. Vi har mange flere kjøkken gaver til å lage mat med / for familien super moro!
+ Les mer...
Kan jeg hjelpe deg?
1 med