• Mer enn 1500 personlige gaver!
  • Hver gave med bilde og tekst
  • Laget med kjærlighet
Hver gave med foto og / eller tekst
Send gaven direkte til mottakeren.
Legg til et gratulasjonskort som gave.
Hver gave med foto og / eller tekst
Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.
Send gaven direkte til mottakeren.
Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.
Legg til et gratulasjonskort som gave.
I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.
Alle Penn gaver
30 gaver til: Penn
Hva våre kunder sier
9.8
Se alle 873 anmeldelser
Ervin
på 26-09-21

"Great items, top quality, will shop more, 100%. "

10 fra 10
Ann-kristin..
på 25-09-21

"Meget fornøyd med produktene. Rask levering. "

10 fra 10
Terje
på 25-09-21

"Ingen problem og rask levering "

10 fra 10

Graverte penner

Hvis du ønsker å gi en av dine kjære en vakker og praktisk gave, er det ikke feil med en fylle- eller kulepenn gravert med navnet eller teksten du ønsker.

En gravert penn er en flott gave til:
* et jubileum på jobb
* eksamen
* å gå av med pensjon
eller bare fordi de elsker å skrive og stiller alltid opp for deg.

Gravert fyllepenn

Hvis du vil overraske en familie, venner eller kolleger med en vakker Parker-penn, vil du finne et utvalg fyllepenner i vårt sortiment. Hver av disse kan personlig tilpasses og bestilles raskt på nettet. Angi om mottakeren er høyre- eller venstrehendt, og legg til opptil 12 tegn som skal graveres. Hvis du ønsker det, kan du til og med legge til et lite symbol, for eksempel et hjerte, elegant virvel eller blomst.

Gravert kulepenn

Vi tilbyr kulepenner fra Waterman, Parker og Viva Pens som en del av vårt sortiment, i forskjellige farger. Velg pennen du vil ha, og legg til teksten du ønsker gravert.

Flere kule kontorrekvisita

Hvis du ønsker å legge til en ekstra gave, tilbyr vi et utvalg av andre kontorrelaterte gaver som også kan personlig tilpasses. Vi har personlig tilpassede planleggere eller notatbøker, som du kan legge til det designet du ønsker.
Last opp favorittbildet ditt, legg til en av våre morsomme design og et navn for å lage en kul gave raskt.