Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Vi vet alle at deilige dufter kan vekke minner, gjøre oss i godt humør eller gi rommet vårt en herlig, koselig følelse! Vi har samlet våre favorittduftgaver, perfekte som en godbit til deg selv eller noen du er glad i!

Gaveidé nr. 1: Personlig tilpasset duftlys

Dette duftlyset fra Your Own Label har en herlig duft av sjasmin og vanilje. Sjasmin kan være overveldende i seg selv, men er perfekt i kombinasjon med myk vanilje. Dette duftlyset er et herlig innslag i ethvert hjem, enten du ønsker å unne deg selv eller er på jakt etter en unik innflyttingsgave.

Det er enkelt å lage ditt eget personlige duftlys. Det er bare å legge til favorittbildet og/eller navnet ditt i vår online editor!

Gaveidé nr. 2: Små, personlige duftlys i form av favoritter

Hvis du er på utkikk etter originale gaver til en fest eller feiring, er disse små, personlige duftlysene perfekte! Disse duftlysene i boks har en herlig vaniljeduft, og boksen kan brukes lenge etter at lyset er borte!

Duftlysene er enkle å tilpasse med et morsomt design, tekst og/eller bilde - mulighetene er uendelige.

Gaveidé nr. 3: Personlig sivdiffusor

Denne personlige The Gift Label sivdiffusoren har en fantastisk "spicy & royale"-duft og er en ideell gave til noen som nettopp har flyttet, eller for å fortelle en du er glad i at du tenker på dem. Du kan selvfølgelig også unne deg selv en gave!

The Gift Labels produkter er ikke bare vakre, men også 100 % veganske, og flaskene er laget av 100 % resirkulert plast. Det er raskt og enkelt å designe disse personlige duftpinnene. Det er bare å fylle inn navnet du ønsker og/eller laste opp et bilde sammen med en personlig hilsen til mottakeren.

Gaveidé nr. 4: Personlig håndsåpe

Det har aldri vært morsommere å vaske hendene enn med en flaske personlig håndsåpe fra The Gift Label, og den er det perfekte tilskuddet til ethvert kjøkken eller bad. Denne håndsåpen fra The Gift Label kan personaliseres med tekst eller navn etter eget valg, noe som gjør den til en original og personlig gave.

Håndsåpen er skånsom mot hendene og har en fantastisk duft av kumquat & bourbon vanilje. Såpen er vegansk og fri for sulfater og fargestoffer. Du kan personalisere det vannbestandige klistremerket på den 100 % resirkulerte flasken med et navn eller en tekst etter eget valg.

Duftlys

Duftlys

The Giftlabel Velværegavesett

The Giftlabel Velværegavesett

Duftpinner

Duftpinner

Såpe

Såpe

Gaveidé nr. 5: Personlig håndkrem

All håndvask kan gjøre hendene tørre, og derfor er det viktig å ta godt vare på hendene. Med denne håndkremen fra The Gift Label blir hendene dine myke igjen på null komma niks. Håndkremen er både en fin gave til deg selv og en morsom og original gave til en du er glad i.

Håndkremen har samme duft som håndsåpen, noe som gjør disse to produktene til et perfekt gavesett. Hvem vil du overraske?

Gaveidé nr. 6: Personlig Love, Beauty & Planet- gavesett

Slapp av med en nydelig personlig Love, Beauty & Planet-gaveeske? Overrask de søteste menneskene rundt deg med et Love, Beauty and Planet- gavesett som inneholder tre fantastiske produkter: en sjampo, en dusjsåpe og en bodylotion i duftserien Coconut Water & Mimosa Flower i en vakker, personlig gaveeske.

Du kan tilpasse gaveesken ved å legge til et navn og et bilde i designet for å gjøre den helt personlig.

Lag en Axe gave sett - Magic Mug

Lag en Axe gave sett - Magic Mug

Love, Beauty & Planet geshcenkset

Love, Beauty & Planet geshcenkset

Håndkrem

Håndkrem

Blog

Blog