Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Å gi en flaske vin i gave er nesten alltid en god idé og blir som regel satt stor pris på. Vin egner seg også godt som gave til mange ulike anledninger, for eksempel til bursdag, innflytting, konfirmasjon, jubileum eller rett og slett som takk. Du kan selvfølgelig kjøpe en hvilken som helst flaske vin, men du kan også velge å gi den en personlig etikett eller en personlig trekasse!

Hvitvin

Tørr, søt, myk, frisk, fruktig - hvitvin har mange varianter for enhver vindrikker. Det faktum at det finnes vin til enhver anledning, gjør det enda hyggeligere å drikke et glass vin sammen med de beste vennene dine. Hvitvin til lunsj, drinker, i solen eller på terrassen. Det spiller ingen rolle hvor eller når et glass frisk vin skjenkes. Om sommeren går mange av oss automatisk for hvitvin, men en hvitvin kan også serveres om vinteren til en lunsjsalat eller en lett rett. Hvilken hvitvin vil du overraske din drikkepartner med?

Rødvin

Rødvinens røde farge kommer fra de blå druene den er laget av. Skallet sitter igjen på druene mens vinen gjærer. Rødvinens farge er forskjellig fra vin til vin, fordi den ene vinen tar lengre tid å lage enn den andre. Det finnes en perfekt rødvin til enhver anledning, enten det er til sommerens grillfest, en kraftig vin til en perfekt tilberedt biff eller et deilig glass rødvin å nyte ved peisen i ferien. Kjenner du en ekte rødvinselsker som du kan overraske med disse vinene?

Rosévin

Sol. Rosé. Snacks. Høres ikke det ut som en herlig vår- eller sommerdag? Rosé kan nytes hele året, men er spesielt populært på varmere dager. Rosévin passer til mange retter, noe som gjør den til en allsidig drikk. Visste du at rosévinens farge ikke har noe med drikkens sødme å gjøre, men avhenger av druesorten og hvor lenge skallet og saften har vært i kontakt? Saften trekker nemlig all fargen ut av skallet. Hvem av vennene eller familien din liker rosévin?

Hvitvinsglass med gravering

Hvitvinsglass med gravering

Vinkjøler i rustfritt stål

Vinkjøler i rustfritt stål

Gravert vinåpner

Gravert vinåpner

2 perfekte vintilbehør til enhver vinopplevelse

Det blir enda morsommere å nyte vin med familie eller venner med dette personlige tilbehøret.

Personlig gravert vinkjøler

Den beste måten å skåle på er med et glass vin i akkurat passe temperatur. Gjør det med stil med en personlig vinkjøler i rustfritt stål. Den vakre graveringen gjør den til et blikkfang på ethvert spisebord under grillfesten eller pikniken.

Personlige vinglass med inngravering

Den beste måten å skåle på er med et luksuriøst gravert vinglass! Overrask hver av venninnene dine med et helt eget vinglass til alle vin-dater. Vil du velge hvitvinsglass eller rødvinsglass? Vi kan personalisere begge typer vinglass spesielt for deg. Det er bare å designe en unik gave med navnet eller teksten du ønsker og et av våre stilige design i vår online editor.

Vi har også en How it's made-episode for våre personlige champagneglass, ta en titt: Hvordan det lages - champagneglass. Visste du at du i gjennomsnitt drikker 125 druer per glass?

Blog

Blog