Hver gave med foto og / eller tekst

Send gaven direkte til mottakeren.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst

Gaven fra oss er alltid unik fordi du har opprettet den selv. Du vil garantert finne den perfekte gaven fra oss til enhver anledning, så vel som de små øyeblikkene når du bare vil si takk eller fortelle noen at du tenker på dem.

Send gaven direkte til mottakeren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en venn eller en kollega, men du ikke kan møte dem nå, så send gaven direkte til deres adresse, mange av gavene våre kan til og med passe i postkassen.

Legg til et gratulasjonskort som gave.

I handlekurven kan du legge til et gratulasjonskort i henhold til gaven, der du kan skrive en personlig melding og avsløre hvem gaven er fra.

Noen synes det er en kommersiell affære, andre synes det er viktig å i det minste få en rose på valentinsdagen. Vi nederlendere er et jordnært folk, men i all hemmelighet liker vi slike dager. Og selvfølgelig er det også hyggelig å få en liten gave fra den du elsker. Du vet jo at han eller hun elsker deg, men det skader jo aldri å understreke det. Men hvordan feirer andre folk i Europa valentinsdagen? Vi har spurt våre internasjonale kolleger i YourSurprise!

Uttrykk din kjærlighet på valentinsdagen

I Nederland gir vi hverandre en rose eller sender et kort (anonymt) med en søt hilsen. Men de fleste spøker med at postmannen har så mye post at han ikke klarer å løfte posen. Så det er nesten ingen som får et kort? I Polen kan elevene sende hverandre et kort gjennom skoleposten. Interne postbud sørger for at kortene kommer til de riktige elevene. I Frankrike er det mange skoler som deler ut roser: Bestill en rose i god tid hos portvaktene, så får flammen din en vakker blomst på valentinsdagen.

Hvis du er singel...

Mange single setter ikke særlig pris på en dag som valentinsdagen. I Sverige, Spania og i økende grad i Italia har singler funnet en løsning på dette: å spise ute med bestevennen, ta en drink med broren eller søsteren eller bare gå på pub med venner. Hvorfor bare på valentinsdagen? I Sverige arrangeres det stadig flere arrangementer for single... et flott sted å møte din fremtidige flamme, synes vi!

Hva gir vi hverandre?

I Nederland liker vi å gi hverandre blomster eller et fint smykke. Fysiske gaver er også svært populære i Belgia, Sverige, Italia og Spania. Tenk på Blomster, sjokolade, Smykker, undertøy (oeh la la la) eller en søtt kort. I Frankrike og Polen er det vanlig å gjøre hyggelige ting: ta med kjæresten ut på middag, tilbringe en natt på hotell, gå i badstuen sammen eller se en film.

Forberedelser er halve jobben

Det er ikke alle som begynner å forberede en gave til valentinsdagen i god tid, men heldigvis finnes det levering samme dag, slik at du likevel kan få blomsterbuketten hjem i tide. Franskmennene innrømmer også ærlig at de ikke begynner før i siste liten. Belgierne og svenskene hevder at de er i god tid og har ordnet alt noen dager i forveien. Spanjolene tar kronen på verket: De sier de er klare flere uker i forveien.

Hvor mye bruker viOh, sannhetens øyeblikk, for hvor mye er kjærlighet verdt? Vi mener at uansett hvor mye du bruker på en gave, handler ekte kjærlighet først og fremst om å gi hverandre oppmerksomhet. Heller noe lite og meningsfylt enn noe dyrt og ubetydelig. Hvis vi skal nevne beløp: Spanjolene og tyskerne bruker mellom 10-20 euro. Franskmenn og italienere sier at de bruker mellom 20-30 euro, og svenskene bruker ofte mer enn 30 euro. Vi nederlendere er vel ikke helt på siden av dette?

De beste gavetipsene til valentinsdagenLeter du fortsatt etter en fin gave og trenger litt inspirasjon? Nedenfor finner du våre mest populære valentinsgaver:

Ønsker du mer inspirasjon? Ta en titt på alle våre Valentinsgaver.

Sjokolade telegram®

Sjokolade telegram®

Milka sjokoladehjerte

Milka sjokoladehjerte

Halskjede hjerte large

Halskjede hjerte large

Mega Bear

Mega Bear

Tørket blomstergave med personlig stativ

Tørket blomstergave med personlig stativ

Bukett med tørkede blomster

Bukett med tørkede blomster

Blog

Blog